چارک این موضوع در اسکالر کاوش این موضوع میانگین سال انتشار مقالات تعداد رخداد موضوع
Q1 1397.75 8 تجزیه خوشه ای
Q1 1397.5 4 تنوع فیتوشیمیایی
Q1 1397.25 4 تجزیه به مؤلفه‌های اصلی
Q1 1397.0 5 آگروباکتریوم رایزوژنز
Q1 1396.88 8 متابولیت‌های ثانویه
Q1 1396.8 5 تلقیح
Q1 1396.75 4 امواج فراصوت
Q1 1396.67 6 فعالیت پاداکسندگی
Q1 1396.5 4 فلورسانس کلروفیل
Q1 1396.38 8 آنزیم‌های آنتی اکسیدانی
Q1 1396.29 7 تجزیه‌ی خوشه ای
Q1 1396.29 7 کارایی مصرف آب
Q1 1396.25 4 ارتفاع بوته
Q1 1396.25 4 عنصرهای غذایی
Q1 1396.25 4 نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
Q1 1396.2 5 آنزیم‌های پاداکسنده
Q1 1396.2 10 فنل
Q1 1396.2 5 کشت درون شیشه ای
Q1 1396.0 6 تعداد گل
Q1 1396.0 4 سوپراکسید دیسموتاز
Q1 1396.0 4 عنصرهای کانی
Q1 1396.0 8 فنول کل
Q1 1396.0 8 مالون دی آلدهید
Q1 1396.0 4 متابولیت ثانویه
Q1 1396.0 6 وزن میوه
Q1 1395.89 9 تغذیه
Q1 1395.83 6 کیتوزان
Q1 1395.8 5 سیستان و بلوچستان
Q1 1395.8 5 ظرفیت پاداکسندگی
Q1 1395.78 9 محتوای نسبی آب برگ
Q1 1395.75 4 تبخیر و تعرق
Q1 1395.75 4 درون شیشه ای
Q1 1395.75 4 گلوموس
Q1 1395.71 7 رگرسیون گام به گام
Q1 1395.71 7 نپتالاکتون
Q1 1395.67 12 سبزینه
Q1 1395.62 16 کاروتنوئید
Q1 1395.6 15 ویتامین ث
Q1 1395.58 12 مالون دی آلدئید
Q1 1395.5 4 آنزیم‌های پاداکسندگی
Q1 1395.5 6 اکسشن
Q1 1395.5 6 بیان ژن
Q1 1395.5 8 ترکیب‌های شیمیایی
Q1 1395.5 4 حبه
Q1 1395.5 4 زیست توده
Q1 1395.5 4 نورساخت
Q1 1395.43 7 عوامل محیطی
Q1 1395.4 5 مرزه (Satureja)
Q1 1395.26 19 کاتالاز
Q1 1395.25 12 مایکوریزا
Q1 1395.25 4 پوشش خوراکی
Q1 1395.2 5 نعناع فلفلی (. Mentha piperita L)
Q1 1395.2 5 نیاز آبی
Q1 1395.14 7 عملکرد اسانس
Q1 1395.14 7 فنیل آلانین آمونیالیاز
Q1 1395.12 8 درصد روغن
Q1 1395.08 24 فنل کل
Q1 1395.06 16 کود آلی
Q1 1395.0 4 آلکالوئید
Q1 1395.0 4 سفتی میوه
Q1 1395.0 7 فضای سبز
Q1 1394.92 12 تنش
Q1 1394.89 9 فنول
Q1 1394.82 11 درصد اسانس
Q1 1394.8 5 گیاهان زینتی
Q1 1394.79 19 سطح برگ
Q1 1394.76 21 مواد جامد محلول
Q1 1394.75 4 ویژگی‌های کمی و کیفی
Q1 1394.75 4 کم آبی
Q1 1394.7 20 نشت یونی
Q1 1394.7 43 گیاه دارویی
Q1 1394.67 12 تنظیم کننده رشد
Q1 1394.67 9 کالوس
Q1 1394.62 8 BAP
Q1 1394.62 13 وزن خشک
Q1 1394.6 5 تنوع مورفولوژیکی
Q1 1394.6 5 رزمارینیک اسید
Q1 1394.6 5 زغال فعال
Q1 1394.57 7 آنزیم‌های آنتی اکسیدان
Q1 1394.5 4 ترخون (. Artemisia dracunculus L)
Q1 1394.5 4 زعفران (. Crocus sativus L)
Q1 1394.5 4 کشت ارگانیک
Q1 1394.5 4 کلروژنیک اسید
Q1 1394.48 23 کود زیستی
Q1 1394.42 12 ریزنمونه
Q1 1394.4 5 اسید چرب
Q1 1394.4 5 نور
Q1 1394.33 6 ضریب همبستگی
Q1 1394.29 62 کلروفیل
Q1 1394.25 4 بومادران (. Achillea millefolium L)
Q1 1394.25 4 عملکرد میوه
Q1 1394.25 4 مواد آلی
Q1 1394.2 5 عملکرد روغن
Q1 1394.2 5 مدل سازی
Q1 1394.2 5 کشت
Q1 1394.17 6 آسکوربات پراکسیداز
Q1 1394.17 6 نفتالین استیک اسید
Q1 1394.17 6 پیوند
Q1 1394.09 11 همبستگی صفات
Q1 1394.08 13 انبارمانی
Q1 1394.0 4 Umbelliferae
Q1 1394.0 4 آسکوربیک اسید
Q1 1394.0 5 اسید هیومیک
Q1 1394.0 6 ترکیبات فنلی
Q1 1394.0 4 تنظیم کننده رشد گیاهی
Q1 1394.0 6 جوجه‌های گوشتی
Q1 1394.0 5 رزماری (. Rosmarinus officinalis L)
Q1 1394.0 4 ریزغده
Q1 1394.0 26 فعالیت آنتی اکسیدانی
Q1 1393.94 16 ریزازدیادی
Q1 1393.92 13 ظرفیت آنتی اکسیدانی
Q1 1393.91 11 اسید سالیسیلیک
Q1 1393.9 10 کاهش وزن
Q1 1393.88 16 ترکیب‌های فنلی
Q1 1393.86 7 تغذیه برگی
Q1 1393.86 7 رنگیزه‌های فتوسنتزی
Q1 1393.8 10 بازده اسانس
Q1 1393.8 5 تنظیم کننده‌های رشد گیاهی
Q1 1393.79 28 فلاونوئید
Q1 1393.78 9 کمپوست
Q1 1393.75 8 ترکیب‌های فنولی
Q1 1393.75 4 محتوی نسبی آب برگ
Q1 1393.75 4 نشانگر ISSR
Q1 1393.71 7 اکسین
Q1 1393.71 7 رنگ
Q1 1393.7 10 تنش کم آبی
Q1 1393.67 9 سفتی
Q1 1393.67 9 محتوای نسبی آب
Q1 1393.64 11 ریخت شناسی
Q1 1393.62 13 فیلوژنی
Q1 1393.6 5 سیلیسیم
Q1 1393.6 5 صفات رویشی
Q1 1393.57 7 DPPH
Q1 1393.5 4 IBA
Q1 1393.5 8 اسانس‌های گیاهی
Q1 1393.5 4 اهلی کردن
Q1 1393.5 4 سودوموناس
Q1 1393.5 6 نیتروکسین
Q1 1393.5 16 پراکسیداز
Q1 1393.5 4 کشت هیدروپونیک
Q1 1393.5 4 کودهای آلی
Q1 1393.43 7 NAA
Q1 1393.42 12 اکوتیپ
Q1 1393.41 17 کود شیمیایی
Q1 1393.4 5 کمبود آب
Q1 1393.4 5 کود مرغی
Q2 1393.38 8 کودهای زیستی
Q2 1393.37 19 عملکرد گل
Q2 1393.33 6 بابونه (. Matricaria chamomilla L)
Q2 1393.31 36 آنتوسیانین
Q2 1393.31 13 کم آبیاری
Q2 1393.3 10 آویشن (Thymus)
Q2 1393.29 7 آزوسپیریلوم
Q2 1393.25 12 اسید آسکوربیک
Q2 1393.25 4 سیستم ایمنی
Q2 1393.25 4 کارآیی مصرف آب
Q2 1393.24 86 پرولین
Q2 1393.2 5 اسپرمیدین
Q2 1393.2 10 شاخص برداشت
Q2 1393.2 5 کوکوپیت
Q2 1393.17 12 کود دامی
Q2 1393.15 13 روغن
Q2 1393.12 8 عمر پس از برداشت
Q2 1393.11 18 خشکی
Q2 1393.1 10 موسیلاژ
Q2 1393.0 6 بادرشبو (. Dracocephalum moldavica L)
Q2 1393.0 4 بسته بندی
Q2 1393.0 5 تعداد برگ
Q2 1393.0 4 حاصلخیزی خاک
Q2 1393.0 5 دیابت
Q2 1393.0 5 ظرفیت زراعی
Q2 1393.0 4 فلوسایتومتری
Q2 1393.0 6 پارا-سیمن
Q2 1393.0 13 پروتئین
Q2 1393.0 4 پوسیدگی خاکستری
Q2 1393.0 4 کارتنوئید
Q2 1392.96 27 آنتی اکسیدان
Q2 1392.88 8 زئولیت
Q2 1392.88 16 پس از برداشت
Q2 1392.86 14 ازتوباکتر
Q2 1392.86 7 متیل جاسمونات
Q2 1392.83 6 بادرنجبویه (. Melissa officinalis L)
Q2 1392.83 6 گیاهچه
Q2 1392.82 28 عملکرد دانه
Q2 1392.8 5 کروماتوگرافی گازی
Q2 1392.8 5 گل راعی (. Hypericum perforatum L)
Q2 1392.8 5 گل شاخه بریده
Q2 1392.78 9 کلرید سدیم
Q2 1392.75 4 آرایه
Q2 1392.75 4 آنزیم
Q2 1392.75 4 ساکارز
Q2 1392.75 4 شاخص کلروفیل
Q2 1392.75 8 صفات مورفولوژیک
Q2 1392.75 4 طالبی
Q2 1392.75 4 نشانگر مولکولی
Q2 1392.75 4 هورمون
Q2 1392.71 7 جیبرلین
Q2 1392.71 7 ریحان (. Ocimum basilicum L)
Q2 1392.67 6 جوجه گوشتی
Q2 1392.67 6 عصاره گیاهی
Q2 1392.67 12 میکوریزا
Q2 1392.65 17 کیفیت میوه
Q2 1392.62 8 بستر کشت
Q2 1392.62 8 کلشی سین
Q2 1392.6 5 آویشن دنایی (. Thymus daenensis Celak)
Q2 1392.6 5 عناصر پرمصرف
Q2 1392.6 5 ماده خشک
Q2 1392.6 5 ماندگاری
Q2 1392.6 5 هلو
Q2 1392.6 5 کروموزوم
Q2 1392.57 23 عناصر غذایی
Q2 1392.56 9 سرمازدگی
Q2 1392.55 38 ورمی کمپوست
Q2 1392.51 39 کشت بافت
Q2 1392.5 4 التهاب
Q2 1392.5 4 بادرشبی (. Dracocephalum moldavica L)
Q2 1392.5 4 سمیت تنفسی
Q2 1392.5 4 گل محمدی (. Rosa damascene Mill)
Q2 1392.43 7 ترکیب‌های اسانس
Q2 1392.43 14 کشت بدون خاک
Q2 1392.4 10 HPLC
Q2 1392.4 5 لکه برگی
Q2 1392.38 8 نشت الکترولیت
Q2 1392.38 8 کربوهیدرات
Q2 1392.33 6 ترکیب‌های شیمیایی اسانس
Q2 1392.33 21 سالیسیلیک اسید
Q2 1392.33 6 سیلی مارین
Q2 1392.29 7 ۸-سینئول
Q2 1392.25 4 ITS
Q2 1392.25 4 آویشن (. Thymus vulgaris L)
Q2 1392.2 5 استان گلستان
Q2 1392.2 5 اسیدیته
Q2 1392.2 5 نشاسته
Q2 1392.2 5 وراثت پذیری
Q2 1392.2 5 چمن
Q2 1392.14 7 تغذیه گیاه
Q2 1392.12 8 باززایی
Q2 1392.12 8 تجزیه علیت
Q2 1392.08 12 محلول غذایی
Q2 1392.0 5 ارتفاع
Q2 1392.0 4 تجزیه به عامل‌ها
Q2 1392.0 6 تنش اکسیداتیو
Q2 1392.0 12 دما
Q2 1392.0 4 سیاه دانه (. Nigella sativa L)
Q2 1392.0 4 صفات ریختی
Q2 1392.0 4 محلول نگهدارنده
Q2 1392.0 4 هیپریسین
Q2 1392.0 25 پتاسیم
Q2 1391.96 137 عملکرد
Q2 1391.92 12 زیره سبز (. Cuminum cyminum L)
Q2 1391.87 15 انبارداری
Q2 1391.84 31 محلول پاشی
Q2 1391.83 6 آبکشت
Q2 1391.83 12 عصاره
Q2 1391.83 6 ۲
Q2 1391.81 21 همبستگی
Q2 1391.8 5 شاخص‌های رشد
Q2 1391.79 24 تجزیه خوشه‌ای
Q2 1391.78 9 رازیانه (. Foeniculum vulgare Mill)
Q2 1391.78 9 گلدهی
Q2 1391.75 4 تحمل
Q2 1391.75 4 خرفه (. Portulaca oleracea L)
Q2 1391.75 4 دوره انبارمانی
Q2 1391.75 8 علف هرز
Q2 1391.75 4 منگنز
Q2 1391.75 8 هدایت روزنه‌ای
Q2 1391.75 4 گل مریم
Q2 1391.71 7 همیشه بهار (. Calendula officinalis L)
Q2 1391.71 7 گل محمدی (. Rosa damascena Mill)
Q2 1391.7 10 پیوندک
Q2 1391.69 16 مورفولوژی
Q2 1391.67 6 سیلیمارین
Q2 1391.67 9 کود نیتروژن
Q2 1391.6 5 پرتقال
Q2 1391.58 12 اسانس گیاهی
Q2 1391.57 7 ویتامین C
Q2 1391.55 20 سازگاری
Q2 1391.55 11 کلرید کلسیم
Q2 1391.54 59 تنش خشکی
Q2 1391.53 17 انار
Q2 1391.5 4 GC/MS
Q2 1391.5 4 اجزا عملکرد
Q2 1391.5 16 محیط کشت
Q2 1391.5 4 هیدروپونیک
Q2 1391.5 4 کودهای بیولوژیک
Q2 1391.44 9 رویشگاه
Q2 1391.43 14 تنوع
Q2 1391.43 7 کامفور
Q2 1391.42 19 کامازولن
Q2 1391.38 8 اجزای عملکرد
Q2 1391.38 8 اقلیم
Q2 1391.38 16 رشد رویشی
Q2 1391.38 8 هرس
Q2 1391.38 8 همزیستی
Q2 1391.33 6 دورکنندگی
Q2 1391.33 12 نیترات
Q2 1391.3 10 ۱-سینئول
Q2 1391.29 7 اندام زایی
Q2 1391.29 7 ریشه
Q2 1391.29 17 قندهای محلول
Q2 1391.29 7 گلابی
Q2 1391.28 29 ریشه زایی
Q2 1391.25 4 آنالیز رشد
Q2 1391.25 4 اجزاء عملکرد
Q2 1391.25 4 تجزیه به مولفه‌های اصلی
Q2 1391.25 4 دانهال
Q2 1391.25 4 رت
Q2 1391.25 4 سیتوژنتیک
Q2 1391.25 4 لرستان
Q2 1391.25 4 پیش تیمار بذر
Q2 1391.2 10 خربزه
Q2 1391.2 10 پاکلوبوترازول
Q2 1391.2 5 کاریوتیپ
Q2 1391.19 16 صفات مورفولوژیکی
Q2 1391.17 6 ژرانیال
Q2 1391.17 6 گلرنگ (. Carthamus tinctorius L)
Q2 1391.11 9 دیم
Q2 1391.08 12 اسید جیبرلیک
Q2 1391.08 12 اسیدهای چرب
Q2 1391.0 4 بستر
Q2 1391.0 4 دی اکسید کربن
Q2 1391.0 5 رده بندی
Q2 1391.0 4 رگرسیون
Q2 1391.0 4 سرعت جوانه زنی
Q2 1391.0 4 سیترونلال
Q2 1391.0 5 عمر انباری
Q2 1391.0 6 متیل کاویکول
Q2 1391.0 6 پیت
Q2 1391.0 8 یزد
Q2 1390.97 34 تنش شوری
Q2 1390.94 18 فتوسنتز
Q2 1390.93 58 نیتروژن
Q2 1390.91 11 اوره
Q2 1390.91 11 سولفات روی
Q2 1390.9 10 روی
Q2 1390.88 8 خیار
Q2 1390.84 19 بنزیل آدنین
Q2 1390.83 6 فلزات سنگین
Q2 1390.81 16 عمر گلجایی
Q2 1390.8 5 سیر (. Allium sativum L)
Q2 1390.75 4 رشد مجدد
Q2 1390.75 4 طب سنتی
Q2 1390.75 4 عصاره متانولی
Q2 1390.75 4 ویرجینیامایسین
Q2 1390.71 17 تنظیم کننده‌های رشد
Q2 1390.71 17 پرآوری
Q2 1390.67 30 انگور
Q2 1390.67 9 تاریخ کشت
Q2 1390.67 6 توده
Q2 1390.67 6 زنده مانی
Q2 1390.67 6 کیوی
Q2 1390.66 29 زیتون
Q2 1390.65 57 تنوع ژنتیکی
Q2 1390.62 8 ژربرا
Q2 1390.6 5 ISSR
Q2 1390.6 5 سایکوسل
Q2 1390.6 10 لینالول
Q2 1390.57 7 آمونیوم
Q2 1390.57 7 سیستماتیک
Q2 1390.57 7 عناصر معدنی
Q2 1390.56 9 خشک کردن
Q2 1390.53 17 سیب
Q2 1390.52 21 پسته
Q2 1390.52 21 گوجه فرنگی
Q2 1390.5 8 جرماکرن D
Q2 1390.5 6 زراعت ارگانیک
Q2 1390.5 14 میوه
Q2 1390.5 4 پلی اتیلن گلایکول
Q2 1390.5 14 ۱
Q2 1390.49 282 اسانس
Q2 1390.46 26 توت فرنگی
Q2 1390.44 9 آللوپاتی
Q2 1390.43 7 انیسون (. Pimpinella anisum L)
Q2 1390.43 7 ژرم پلاسم
Q2 1390.4 5 سایتوکینین
Q2 1390.4 10 سیب زمینی
Q2 1390.4 5 کشاورزی پایدار
Q2 1390.38 8 RAPD
Q2 1390.33 6 ریحان
Q2 1390.29 7 جمعیت
Q2 1390.27 11 آهن
Q2 1390.26 38 شوری
Q2 1390.25 4 آویشن شیرازی (. Zataria multiflora Boiss)
Q2 1390.25 8 استخراج
Q2 1390.25 4 سوخ
Q2 1390.25 4 شکفتن جوانه
Q2 1390.25 4 گل بریده
Q2 1390.25 4 گلستان
Q2 1390.24 38 تیمول
Q2 1390.22 9 خرما
Q2 1390.2 5 انگور عسکری
Q2 1390.2 5 سدیم
Q2 1390.2 5 پوسیدگی
Q2 1390.2 71 گیاهان دارویی
Q2 1390.19 21 تراکم
Q2 1390.18 11 آبیاری
Q2 1390.14 14 زمان برداشت
Q2 1390.13 15 رقم
Q2 1390.04 23 فسفر
Q2 1390.0 4 آنتول
Q2 1390.0 4 تاکسونومی عددی
Q2 1390.0 4 رشد لوله گرده
Q2 1390.0 9 موش صحرایی
Q2 1390.0 5 پتانسیل اسمزی
Q2 1389.93 27 مرکبات
Q2 1389.93 14 ۸
Q2 1389.92 12 سیر
Q2 1389.91 11 عصاره آبی
Q2 1389.9 20 تاریخ کاشت
Q2 1389.86 7 شناسایی
Q2 1389.8 5 پراکندگی
Q2 1389.8 5 گردو
Q2 1389.78 27 کارواکرول
Q2 1389.75 8 تانن
Q2 1389.71 7 مرزه
Q2 1389.71 7 مس
Q2 1389.67 21 بادام
Q2 1389.67 15 تراکم بوته
Q2 1389.67 6 تشکیل میوه
Q2 1389.67 12 فنولوژی
Q2 1389.67 21 کیفیت
Q2 1389.62 16 ژنوتیپ
Q2 1389.6 5 فلاونوئیدها
Q2 1389.57 7 تنش آبی
Q2 1389.57 7 گشنیز
Q2 1389.5 6 ایندول بوتیریک اسید
Q2 1389.5 4 بابونه آلمانی (. Matricaria recutita L)
Q2 1389.5 4 بوم شناسی
Q2 1389.5 16 تنوع زیستی
Q2 1389.5 4 رژیم آبیاری
Q2 1389.5 4 هیفومیست
Q2 1389.5 12 کلسیم
Q2 1389.43 7 توده بومی
Q2 1389.43 7 نیاز سرمایی
Q2 1389.37 19 پایه
Q2 1389.33 6 آفلاتوکسین
Q2 1389.27 22 تاکسونومی
Q2 1389.27 11 رشد
Q2 1389.25 4 صمغ
Q2 1389.22 9 عناصر کم مصرف
Q2 1389.21 38 جوانه زنی
Q2 1389.2 5 بابونه آلمانی
Q2 1389.17 6 نعناعیان
Q2 1389.17 6 کود فسفات زیستی
Q2 1389.1 10 دور آبیاری
Q3 1389.0 5 استقرار
Q3 1389.0 8 دانه گرده
Q3 1389.0 4 ریز نمونه
Q3 1389.0 4 سرما
Q3 1389.0 9 ژرانیول
Q3 1389.0 15 کشت درون شیشه‌ای
Q3 1388.89 9 پراکنش
Q3 1388.86 7 کوئرستین
Q3 1388.83 6 PCR
Q3 1388.82 11 اتیلن
Q3 1388.8 5 روغن‌های اسانسی
Q3 1388.8 5 رکورد جدید
Q3 1388.8 5 شپشه آرد
Q3 1388.75 4 سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات
Q3 1388.75 4 عملکرد بذر
Q3 1388.75 4 فلور قارچی
Q3 1388.6 5 گرده افشانی
Q3 1388.5 6 درد
Q3 1388.5 6 کود
Q3 1388.5 4 گلاب
Q3 1388.43 7 خودناسازگاری
Q3 1388.43 7 گیلاس
Q3 1388.4 5 اثر ضد میکروبی
Q3 1388.38 13 تجزیه کلاستر
Q3 1388.33 9 کاهو
Q3 1388.25 4 Tanacetum
Q3 1388.25 4 کامفرول
Q3 1388.2 5 AFLP
Q3 1388.2 5 فلاونویید
Q3 1388.17 6 تیره نعناع
Q3 1388.17 6 زنیان
Q3 1388.0 7 استافیلوکوکوس اورئوس
Q3 1388.0 4 بازدارندگی تخم ریزی
Q3 1388.0 6 تیدیازورون
Q3 1388.0 4 جغرافیای گیاهی
Q3 1388.0 5 خرگوش
Q3 1388.0 4 رز
Q3 1388.0 6 زیره سبز
Q3 1388.0 4 عصاره الکلی
Q3 1388.0 5 مازندران
Q3 1388.0 4 نرگس
Q3 1388.0 4 گلابی آسیایی
Q3 1387.83 6 بومادران
Q3 1387.8 5 Asteraceae
Q3 1387.8 5 تغییرات فصلی
Q3 1387.75 4 تقطیر
Q3 1387.75 8 جیبرلیک اسید
Q3 1387.75 4 خاک
Q3 1387.75 4 مالچ
Q3 1387.75 4 کوروتیپ
Q3 1387.67 6 گونه جدید
Q3 1387.6 5 اکالیپتوس
Q3 1387.58 12 بابونه
Q3 1387.5 4 روغن سویا
Q3 1387.44 9 زعفران
Q3 1387.38 8 برگ
Q3 1387.25 4 تست فرمالین
Q3 1387.25 4 شاخه زایی
Q3 1387.25 4 قارچ‌های ناقص
Q3 1387.22 9 میخک
Q3 1387.2 5 آترواسکلروز
Q3 1387.2 20 پیاز
Q3 1387.17 6 کروماتوگرافی
Q3 1387.12 8 خواب بذر
Q3 1387.0 5 دیابت قندی
Q3 1387.0 4 میکوفلور
Q3 1387.0 4 نیترات ردوکتاز
Q3 1387.0 7 گندم
Q3 1386.8 5 قند
Q3 1386.8 5 کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
Q3 1386.75 12 آویشن
Q3 1386.75 4 ریزوم
Q3 1386.75 4 نارنگی
Q3 1386.73 11 رازیانه
Q3 1386.71 21 گل محمدی
Q3 1386.64 14 بذر
Q3 1386.6 5 گلوکز
Q3 1386.5 4 بادرنجبویه
Q3 1386.5 6 شکل زیستی
Q3 1386.43 7 جوانه زنی بذر
Q3 1386.4 5 شاخص بنیه بذر
Q3 1386.25 4 شاخصهای فیزیولوژیک رشد
Q3 1386.25 4 پولگون
Q3 1386.14 7 سیترونلول
Q3 1386.09 78 ایران
Q3 1386.08 12 زردآلو
Q3 1386.0 4 خراش دهی
Q3 1385.71 21 روغن اسانسی
Q3 1385.44 9 گندمیان
Q3 1385.4 5 گل بریدنی
Q3 1385.29 14 لیمونن
Q3 1385.25 4 گل گاوزبان
Q3 1385.22 9 آلفا- پینن
Q3 1385.2 10 اکولوژی
Q3 1385.2 5 زیره سیاه
Q3 1385.17 6 گزارش جدید
Q3 1385.0 4 اتفن
Q3 1385.0 4 ریزافزایی
Q3 1384.93 14 تقطیر با آب
Q3 1384.75 4 کرمان
Q3 1384.67 6 گیاهان اسانس دار
Q4 1384.57 23 قارچ
Q4 1384.55 11 فلور
Q4 1384.5 8 استان هرمزگان
Q4 1384.2 5 نعناع فلفلی
Q4 1384.0 6 گوناگونی ژنتیکی
Q4 1383.75 4 ترکیبهای اسانس
Q4 1383.75 4 مریم گلی
Q4 1383.67 6 سابینن
Q4 1383.4 5 خفتگی
Q4 1383.4 5 نفتالن استیک اسید
Q4 1383.25 4 ریز افزایی
Q4 1383.2 5 پیپریتون
Q4 1383.12 8 گیلان
Q4 1382.8 5 بتا- کاریوفیلن
Q4 1382.67 6 ترکیبهای شیمیایی اسانس
Q4 1382.33 6 Agaricales
Q4 1382.11 9 ترکیبهای شیمیایی
Q4 1382.0 4 اوکالیپتوس
Q4 1382.0 4 بهره برداری
Q4 1381.57 7 زنگ
Q4 1380.25 4 ۱ و ۸- سینئول
کاوش این مجله تعداد مقاله مجله
0905-1735تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
1608-4306رستنیها
2008-4730علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)
فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده‌های باغی
2008-482xمجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)
1680-7154مجله علوم و فنون باغبانی ایران