چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | ![]() |
![]() |
1397.75 | 8 | تجزیه خوشه ای |
Q1 | ![]() |
![]() |
1397.5 | 4 | تنوع فیتوشیمیایی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1397.25 | 4 | تجزیه به مؤلفههای اصلی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1397.0 | 5 | آگروباکتریوم رایزوژنز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.88 | 8 | متابولیتهای ثانویه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.8 | 5 | تلقیح |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.75 | 4 | امواج فراصوت |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.67 | 6 | فعالیت پاداکسندگی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.5 | 4 | فلورسانس کلروفیل |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.38 | 8 | آنزیمهای آنتی اکسیدانی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.29 | 7 | تجزیهی خوشه ای |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.29 | 7 | کارایی مصرف آب |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.25 | 4 | ارتفاع بوته |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.25 | 4 | عنصرهای غذایی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.25 | 4 | نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.2 | 5 | آنزیمهای پاداکسنده |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.2 | 10 | فنل |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.2 | 5 | کشت درون شیشه ای |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 6 | تعداد گل |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 4 | سوپراکسید دیسموتاز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 4 | عنصرهای کانی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 8 | فنول کل |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 8 | مالون دی آلدهید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 4 | متابولیت ثانویه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 6 | وزن میوه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.89 | 9 | تغذیه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.83 | 6 | کیتوزان |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.8 | 5 | سیستان و بلوچستان |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.8 | 5 | ظرفیت پاداکسندگی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.78 | 9 | محتوای نسبی آب برگ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | تبخیر و تعرق |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | درون شیشه ای |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | گلوموس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.71 | 7 | رگرسیون گام به گام |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.71 | 7 | نپتالاکتون |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.67 | 12 | سبزینه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.62 | 16 | کاروتنوئید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.6 | 15 | ویتامین ث |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.58 | 12 | مالون دی آلدئید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 4 | آنزیمهای پاداکسندگی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 6 | اکسشن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 6 | بیان ژن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 8 | ترکیبهای شیمیایی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 4 | حبه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 4 | زیست توده |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 4 | نورساخت |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.43 | 7 | عوامل محیطی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.4 | 5 | مرزه (Satureja) |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.26 | 19 | کاتالاز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.25 | 12 | مایکوریزا |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.25 | 4 | پوشش خوراکی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.2 | 5 | نعناع فلفلی (. Mentha piperita L) |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.2 | 5 | نیاز آبی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.14 | 7 | عملکرد اسانس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.14 | 7 | فنیل آلانین آمونیالیاز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.12 | 8 | درصد روغن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.08 | 24 | فنل کل |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.06 | 16 | کود آلی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 4 | آلکالوئید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 4 | سفتی میوه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 7 | فضای سبز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.92 | 12 | تنش |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.89 | 9 | فنول |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.82 | 11 | درصد اسانس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.8 | 5 | گیاهان زینتی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.79 | 19 | سطح برگ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.76 | 21 | مواد جامد محلول |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.75 | 4 | ویژگیهای کمی و کیفی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.75 | 4 | کم آبی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.7 | 20 | نشت یونی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.7 | 43 | گیاه دارویی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.67 | 12 | تنظیم کننده رشد |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.67 | 9 | کالوس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.62 | 8 | BAP |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.62 | 13 | وزن خشک |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | تنوع مورفولوژیکی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | رزمارینیک اسید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | زغال فعال |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.57 | 7 | آنزیمهای آنتی اکسیدان |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 4 | ترخون (. Artemisia dracunculus L) |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 4 | زعفران (. Crocus sativus L) |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 4 | کشت ارگانیک |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 4 | کلروژنیک اسید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.48 | 23 | کود زیستی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.42 | 12 | ریزنمونه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.4 | 5 | اسید چرب |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.4 | 5 | نور |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.33 | 6 | ضریب همبستگی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.29 | 62 | کلروفیل |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | بومادران (. Achillea millefolium L) |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | عملکرد میوه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | مواد آلی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.2 | 5 | عملکرد روغن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.2 | 5 | مدل سازی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.2 | 5 | کشت |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.17 | 6 | آسکوربات پراکسیداز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.17 | 6 | نفتالین استیک اسید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.17 | 6 | پیوند |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.09 | 11 | همبستگی صفات |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.08 | 13 | انبارمانی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 4 | Umbelliferae |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 4 | آسکوربیک اسید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 5 | اسید هیومیک |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 6 | ترکیبات فنلی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 4 | تنظیم کننده رشد گیاهی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 6 | جوجههای گوشتی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 5 | رزماری (. Rosmarinus officinalis L) |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 4 | ریزغده |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 26 | فعالیت آنتی اکسیدانی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.94 | 16 | ریزازدیادی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.92 | 13 | ظرفیت آنتی اکسیدانی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.91 | 11 | اسید سالیسیلیک |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.9 | 10 | کاهش وزن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.88 | 16 | ترکیبهای فنلی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.86 | 7 | تغذیه برگی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.86 | 7 | رنگیزههای فتوسنتزی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.8 | 10 | بازده اسانس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.8 | 5 | تنظیم کنندههای رشد گیاهی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.79 | 28 | فلاونوئید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.78 | 9 | کمپوست |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 8 | ترکیبهای فنولی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | محتوی نسبی آب برگ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | نشانگر ISSR |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.71 | 7 | اکسین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.71 | 7 | رنگ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.7 | 10 | تنش کم آبی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.67 | 9 | سفتی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.67 | 9 | محتوای نسبی آب |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.64 | 11 | ریخت شناسی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.62 | 13 | فیلوژنی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.6 | 5 | سیلیسیم |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.6 | 5 | صفات رویشی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.57 | 7 | DPPH |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 4 | IBA |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 8 | اسانسهای گیاهی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 4 | اهلی کردن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 4 | سودوموناس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 6 | نیتروکسین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 16 | پراکسیداز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 4 | کشت هیدروپونیک |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 4 | کودهای آلی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.43 | 7 | NAA |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.42 | 12 | اکوتیپ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.41 | 17 | کود شیمیایی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.4 | 5 | کمبود آب |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.4 | 5 | کود مرغی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.38 | 8 | کودهای زیستی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.37 | 19 | عملکرد گل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.33 | 6 | بابونه (. Matricaria chamomilla L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.31 | 36 | آنتوسیانین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.31 | 13 | کم آبیاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.3 | 10 | آویشن (Thymus) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.29 | 7 | آزوسپیریلوم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 12 | اسید آسکوربیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 4 | سیستم ایمنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 4 | کارآیی مصرف آب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.24 | 86 | پرولین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | اسپرمیدین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 10 | شاخص برداشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | کوکوپیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.17 | 12 | کود دامی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.15 | 13 | روغن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.12 | 8 | عمر پس از برداشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.11 | 18 | خشکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.1 | 10 | موسیلاژ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 6 | بادرشبو (. Dracocephalum moldavica L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | بسته بندی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 5 | تعداد برگ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | حاصلخیزی خاک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 5 | دیابت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 5 | ظرفیت زراعی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | فلوسایتومتری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 6 | پارا-سیمن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 13 | پروتئین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | پوسیدگی خاکستری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | کارتنوئید |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.96 | 27 | آنتی اکسیدان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.88 | 8 | زئولیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.88 | 16 | پس از برداشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.86 | 14 | ازتوباکتر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.86 | 7 | متیل جاسمونات |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.83 | 6 | بادرنجبویه (. Melissa officinalis L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.83 | 6 | گیاهچه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.82 | 28 | عملکرد دانه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | کروماتوگرافی گازی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | گل راعی (. Hypericum perforatum L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | گل شاخه بریده |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.78 | 9 | کلرید سدیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | آرایه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | آنزیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | ساکارز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | شاخص کلروفیل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 8 | صفات مورفولوژیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | طالبی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | نشانگر مولکولی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | هورمون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.71 | 7 | جیبرلین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.71 | 7 | ریحان (. Ocimum basilicum L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.67 | 6 | جوجه گوشتی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.67 | 6 | عصاره گیاهی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.67 | 12 | میکوریزا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.65 | 17 | کیفیت میوه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.62 | 8 | بستر کشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.62 | 8 | کلشی سین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | آویشن دنایی (. Thymus daenensis Celak) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | عناصر پرمصرف |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | ماده خشک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | ماندگاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | هلو |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | کروموزوم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.57 | 23 | عناصر غذایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.56 | 9 | سرمازدگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.55 | 38 | ورمی کمپوست |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.51 | 39 | کشت بافت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 4 | التهاب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 4 | بادرشبی (. Dracocephalum moldavica L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 4 | سمیت تنفسی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 4 | گل محمدی (. Rosa damascene Mill) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.43 | 7 | ترکیبهای اسانس |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.43 | 14 | کشت بدون خاک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.4 | 10 | HPLC |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.4 | 5 | لکه برگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.38 | 8 | نشت الکترولیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.38 | 8 | کربوهیدرات |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.33 | 6 | ترکیبهای شیمیایی اسانس |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.33 | 21 | سالیسیلیک اسید |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.33 | 6 | سیلی مارین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.29 | 7 | ۸-سینئول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | ITS |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | آویشن (. Thymus vulgaris L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.2 | 5 | استان گلستان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.2 | 5 | اسیدیته |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.2 | 5 | نشاسته |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.2 | 5 | وراثت پذیری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.2 | 5 | چمن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.14 | 7 | تغذیه گیاه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.12 | 8 | باززایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.12 | 8 | تجزیه علیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.08 | 12 | محلول غذایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 5 | ارتفاع |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | تجزیه به عاملها |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 6 | تنش اکسیداتیو |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 12 | دما |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | سیاه دانه (. Nigella sativa L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | صفات ریختی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | محلول نگهدارنده |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | هیپریسین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 25 | پتاسیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.96 | 137 | عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.92 | 12 | زیره سبز (. Cuminum cyminum L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.87 | 15 | انبارداری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.84 | 31 | محلول پاشی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.83 | 6 | آبکشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.83 | 12 | عصاره |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.83 | 6 | ۲ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.81 | 21 | همبستگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.8 | 5 | شاخصهای رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.79 | 24 | تجزیه خوشهای |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.78 | 9 | رازیانه (. Foeniculum vulgare Mill) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.78 | 9 | گلدهی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | تحمل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | خرفه (. Portulaca oleracea L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | دوره انبارمانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 8 | علف هرز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | منگنز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 8 | هدایت روزنهای |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | گل مریم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.71 | 7 | همیشه بهار (. Calendula officinalis L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.71 | 7 | گل محمدی (. Rosa damascena Mill) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.7 | 10 | پیوندک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.69 | 16 | مورفولوژی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.67 | 6 | سیلیمارین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.67 | 9 | کود نیتروژن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.6 | 5 | پرتقال |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.58 | 12 | اسانس گیاهی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.57 | 7 | ویتامین C |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.55 | 20 | سازگاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.55 | 11 | کلرید کلسیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.54 | 59 | تنش خشکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.53 | 17 | انار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | GC/MS |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | اجزا عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 16 | محیط کشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | هیدروپونیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | کودهای بیولوژیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.44 | 9 | رویشگاه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.43 | 14 | تنوع |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.43 | 7 | کامفور |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.42 | 19 | کامازولن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.38 | 8 | اجزای عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.38 | 8 | اقلیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.38 | 16 | رشد رویشی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.38 | 8 | هرس |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.38 | 8 | همزیستی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.33 | 6 | دورکنندگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.33 | 12 | نیترات |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.3 | 10 | ۱-سینئول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.29 | 7 | اندام زایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.29 | 7 | ریشه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.29 | 17 | قندهای محلول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.29 | 7 | گلابی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.28 | 29 | ریشه زایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | آنالیز رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | اجزاء عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | تجزیه به مولفههای اصلی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | دانهال |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | رت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | سیتوژنتیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | لرستان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | پیش تیمار بذر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.2 | 10 | خربزه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.2 | 10 | پاکلوبوترازول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.2 | 5 | کاریوتیپ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.19 | 16 | صفات مورفولوژیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.17 | 6 | ژرانیال |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.17 | 6 | گلرنگ (. Carthamus tinctorius L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.11 | 9 | دیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.08 | 12 | اسید جیبرلیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.08 | 12 | اسیدهای چرب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | بستر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | دی اکسید کربن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 5 | رده بندی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | رگرسیون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | سرعت جوانه زنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | سیترونلال |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 5 | عمر انباری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 6 | متیل کاویکول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 6 | پیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 8 | یزد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.97 | 34 | تنش شوری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.94 | 18 | فتوسنتز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.93 | 58 | نیتروژن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.91 | 11 | اوره |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.91 | 11 | سولفات روی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.9 | 10 | روی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.88 | 8 | خیار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.84 | 19 | بنزیل آدنین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.83 | 6 | فلزات سنگین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.81 | 16 | عمر گلجایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.8 | 5 | سیر (. Allium sativum L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.75 | 4 | رشد مجدد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.75 | 4 | طب سنتی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.75 | 4 | عصاره متانولی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.75 | 4 | ویرجینیامایسین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.71 | 17 | تنظیم کنندههای رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.71 | 17 | پرآوری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.67 | 30 | انگور |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.67 | 9 | تاریخ کشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.67 | 6 | توده |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.67 | 6 | زنده مانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.67 | 6 | کیوی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.66 | 29 | زیتون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.65 | 57 | تنوع ژنتیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.62 | 8 | ژربرا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.6 | 5 | ISSR |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.6 | 5 | سایکوسل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.6 | 10 | لینالول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.57 | 7 | آمونیوم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.57 | 7 | سیستماتیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.57 | 7 | عناصر معدنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.56 | 9 | خشک کردن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.53 | 17 | سیب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.52 | 21 | پسته |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.52 | 21 | گوجه فرنگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.5 | 8 | جرماکرن D |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.5 | 6 | زراعت ارگانیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.5 | 14 | میوه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.5 | 4 | پلی اتیلن گلایکول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.5 | 14 | ۱ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.49 | 282 | اسانس |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.46 | 26 | توت فرنگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.44 | 9 | آللوپاتی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.43 | 7 | انیسون (. Pimpinella anisum L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.43 | 7 | ژرم پلاسم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.4 | 5 | سایتوکینین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.4 | 10 | سیب زمینی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.4 | 5 | کشاورزی پایدار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.38 | 8 | RAPD |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.33 | 6 | ریحان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.29 | 7 | جمعیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.27 | 11 | آهن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.26 | 38 | شوری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.25 | 4 | آویشن شیرازی (. Zataria multiflora Boiss) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.25 | 8 | استخراج |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.25 | 4 | سوخ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.25 | 4 | شکفتن جوانه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.25 | 4 | گل بریده |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.25 | 4 | گلستان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.24 | 38 | تیمول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.22 | 9 | خرما |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.2 | 5 | انگور عسکری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.2 | 5 | سدیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.2 | 5 | پوسیدگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.2 | 71 | گیاهان دارویی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.19 | 21 | تراکم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.18 | 11 | آبیاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.14 | 14 | زمان برداشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.13 | 15 | رقم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.04 | 23 | فسفر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 4 | آنتول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 4 | تاکسونومی عددی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 4 | رشد لوله گرده |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 9 | موش صحرایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 5 | پتانسیل اسمزی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.93 | 27 | مرکبات |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.93 | 14 | ۸ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.92 | 12 | سیر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.91 | 11 | عصاره آبی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.9 | 20 | تاریخ کاشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.86 | 7 | شناسایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.8 | 5 | پراکندگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.8 | 5 | گردو |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.78 | 27 | کارواکرول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.75 | 8 | تانن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.71 | 7 | مرزه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.71 | 7 | مس |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.67 | 21 | بادام |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.67 | 15 | تراکم بوته |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.67 | 6 | تشکیل میوه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.67 | 12 | فنولوژی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.67 | 21 | کیفیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.62 | 16 | ژنوتیپ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.6 | 5 | فلاونوئیدها |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.57 | 7 | تنش آبی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.57 | 7 | گشنیز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 6 | ایندول بوتیریک اسید |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 4 | بابونه آلمانی (. Matricaria recutita L) |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 4 | بوم شناسی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 16 | تنوع زیستی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 4 | رژیم آبیاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 4 | هیفومیست |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 12 | کلسیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.43 | 7 | توده بومی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.43 | 7 | نیاز سرمایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.37 | 19 | پایه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.33 | 6 | آفلاتوکسین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.27 | 22 | تاکسونومی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.27 | 11 | رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.25 | 4 | صمغ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.22 | 9 | عناصر کم مصرف |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.21 | 38 | جوانه زنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.2 | 5 | بابونه آلمانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.17 | 6 | نعناعیان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.17 | 6 | کود فسفات زیستی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.1 | 10 | دور آبیاری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 5 | استقرار |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 8 | دانه گرده |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 4 | ریز نمونه |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 4 | سرما |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 9 | ژرانیول |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 15 | کشت درون شیشهای |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.89 | 9 | پراکنش |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.86 | 7 | کوئرستین |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.83 | 6 | PCR |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.82 | 11 | اتیلن |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.8 | 5 | روغنهای اسانسی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.8 | 5 | رکورد جدید |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.8 | 5 | شپشه آرد |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.75 | 4 | سوسک چهار نقطهای حبوبات |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.75 | 4 | عملکرد بذر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.75 | 4 | فلور قارچی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.6 | 5 | گرده افشانی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.5 | 6 | درد |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.5 | 6 | کود |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.5 | 4 | گلاب |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.43 | 7 | خودناسازگاری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.43 | 7 | گیلاس |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.4 | 5 | اثر ضد میکروبی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.38 | 13 | تجزیه کلاستر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.33 | 9 | کاهو |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.25 | 4 | Tanacetum |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.25 | 4 | کامفرول |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.2 | 5 | AFLP |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.2 | 5 | فلاونویید |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.17 | 6 | تیره نعناع |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.17 | 6 | زنیان |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 7 | استافیلوکوکوس اورئوس |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | بازدارندگی تخم ریزی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 6 | تیدیازورون |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | جغرافیای گیاهی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 5 | خرگوش |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | رز |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 6 | زیره سبز |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | عصاره الکلی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 5 | مازندران |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | نرگس |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | گلابی آسیایی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.83 | 6 | بومادران |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.8 | 5 | Asteraceae |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.8 | 5 | تغییرات فصلی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 4 | تقطیر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 8 | جیبرلیک اسید |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 4 | خاک |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 4 | مالچ |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 4 | کوروتیپ |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.67 | 6 | گونه جدید |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.6 | 5 | اکالیپتوس |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.58 | 12 | بابونه |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.5 | 4 | روغن سویا |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.44 | 9 | زعفران |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.38 | 8 | برگ |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.25 | 4 | تست فرمالین |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.25 | 4 | شاخه زایی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.25 | 4 | قارچهای ناقص |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.22 | 9 | میخک |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.2 | 5 | آترواسکلروز |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.2 | 20 | پیاز |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.17 | 6 | کروماتوگرافی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.12 | 8 | خواب بذر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.0 | 5 | دیابت قندی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.0 | 4 | میکوفلور |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.0 | 4 | نیترات ردوکتاز |
Q3 | ![]() |
![]() |
1387.0 | 7 | گندم |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.8 | 5 | قند |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.8 | 5 | کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.75 | 12 | آویشن |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.75 | 4 | ریزوم |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.75 | 4 | نارنگی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.73 | 11 | رازیانه |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.71 | 21 | گل محمدی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.64 | 14 | بذر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.6 | 5 | گلوکز |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.5 | 4 | بادرنجبویه |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.5 | 6 | شکل زیستی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.43 | 7 | جوانه زنی بذر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.4 | 5 | شاخص بنیه بذر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.25 | 4 | شاخصهای فیزیولوژیک رشد |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.25 | 4 | پولگون |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.14 | 7 | سیترونلول |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.09 | 78 | ایران |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.08 | 12 | زردآلو |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.0 | 4 | خراش دهی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.71 | 21 | روغن اسانسی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.44 | 9 | گندمیان |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.4 | 5 | گل بریدنی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.29 | 14 | لیمونن |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.25 | 4 | گل گاوزبان |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.22 | 9 | آلفا- پینن |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.2 | 10 | اکولوژی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.2 | 5 | زیره سیاه |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.17 | 6 | گزارش جدید |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.0 | 4 | اتفن |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.0 | 4 | ریزافزایی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.93 | 14 | تقطیر با آب |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.75 | 4 | کرمان |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.67 | 6 | گیاهان اسانس دار |
Q4 | ![]() |
![]() |
1384.57 | 23 | قارچ |
Q4 | ![]() |
![]() |
1384.55 | 11 | فلور |
Q4 | ![]() |
![]() |
1384.5 | 8 | استان هرمزگان |
Q4 | ![]() |
![]() |
1384.2 | 5 | نعناع فلفلی |
Q4 | ![]() |
![]() |
1384.0 | 6 | گوناگونی ژنتیکی |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.75 | 4 | ترکیبهای اسانس |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.75 | 4 | مریم گلی |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.67 | 6 | سابینن |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.4 | 5 | خفتگی |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.4 | 5 | نفتالن استیک اسید |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.25 | 4 | ریز افزایی |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.2 | 5 | پیپریتون |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.12 | 8 | گیلان |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.8 | 5 | بتا- کاریوفیلن |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.67 | 6 | ترکیبهای شیمیایی اسانس |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.33 | 6 | Agaricales |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.11 | 9 | ترکیبهای شیمیایی |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.0 | 4 | اوکالیپتوس |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.0 | 4 | بهره برداری |
Q4 | ![]() |
![]() |
1381.57 | 7 | زنگ |
Q4 | ![]() |
![]() |
1380.25 | 4 | ۱ و ۸- سینئول |