چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | 1397.75 | 8 | تجزیه خوشه ای | ||
Q1 | 1397.5 | 4 | تنوع فیتوشیمیایی | ||
Q1 | 1397.25 | 4 | تجزیه به مؤلفههای اصلی | ||
Q1 | 1397.0 | 5 | آگروباکتریوم رایزوژنز | ||
Q1 | 1396.88 | 8 | متابولیتهای ثانویه | ||
Q1 | 1396.8 | 5 | تلقیح | ||
Q1 | 1396.75 | 4 | امواج فراصوت | ||
Q1 | 1396.67 | 6 | فعالیت پاداکسندگی | ||
Q1 | 1396.5 | 4 | فلورسانس کلروفیل | ||
Q1 | 1396.38 | 8 | آنزیمهای آنتی اکسیدانی | ||
Q1 | 1396.29 | 7 | تجزیهی خوشه ای | ||
Q1 | 1396.29 | 7 | کارایی مصرف آب | ||
Q1 | 1396.25 | 4 | ارتفاع بوته | ||
Q1 | 1396.25 | 4 | عنصرهای غذایی | ||
Q1 | 1396.25 | 4 | نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) | ||
Q1 | 1396.2 | 5 | آنزیمهای پاداکسنده | ||
Q1 | 1396.2 | 10 | فنل | ||
Q1 | 1396.2 | 5 | کشت درون شیشه ای | ||
Q1 | 1396.0 | 6 | تعداد گل | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | سوپراکسید دیسموتاز | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | عنصرهای کانی | ||
Q1 | 1396.0 | 8 | فنول کل | ||
Q1 | 1396.0 | 8 | مالون دی آلدهید | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | متابولیت ثانویه | ||
Q1 | 1396.0 | 6 | وزن میوه | ||
Q1 | 1395.89 | 9 | تغذیه | ||
Q1 | 1395.83 | 6 | کیتوزان | ||
Q1 | 1395.8 | 5 | سیستان و بلوچستان | ||
Q1 | 1395.8 | 5 | ظرفیت پاداکسندگی | ||
Q1 | 1395.78 | 9 | محتوای نسبی آب برگ | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | تبخیر و تعرق | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | درون شیشه ای | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | گلوموس | ||
Q1 | 1395.71 | 7 | رگرسیون گام به گام | ||
Q1 | 1395.71 | 7 | نپتالاکتون | ||
Q1 | 1395.67 | 12 | سبزینه | ||
Q1 | 1395.62 | 16 | کاروتنوئید | ||
Q1 | 1395.6 | 15 | ویتامین ث | ||
Q1 | 1395.58 | 12 | مالون دی آلدئید | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | آنزیمهای پاداکسندگی | ||
Q1 | 1395.5 | 6 | اکسشن | ||
Q1 | 1395.5 | 6 | بیان ژن | ||
Q1 | 1395.5 | 8 | ترکیبهای شیمیایی | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | حبه | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | زیست توده | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | نورساخت | ||
Q1 | 1395.43 | 7 | عوامل محیطی | ||
Q1 | 1395.4 | 5 | مرزه (Satureja) | ||
Q1 | 1395.26 | 19 | کاتالاز | ||
Q1 | 1395.25 | 12 | مایکوریزا | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | پوشش خوراکی | ||
Q1 | 1395.2 | 5 | نعناع فلفلی (. Mentha piperita L) | ||
Q1 | 1395.2 | 5 | نیاز آبی | ||
Q1 | 1395.14 | 7 | عملکرد اسانس | ||
Q1 | 1395.14 | 7 | فنیل آلانین آمونیالیاز | ||
Q1 | 1395.12 | 8 | درصد روغن | ||
Q1 | 1395.08 | 24 | فنل کل | ||
Q1 | 1395.06 | 16 | کود آلی | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | آلکالوئید | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | سفتی میوه | ||
Q1 | 1395.0 | 7 | فضای سبز | ||
Q1 | 1394.92 | 12 | تنش | ||
Q1 | 1394.89 | 9 | فنول | ||
Q1 | 1394.82 | 11 | درصد اسانس | ||
Q1 | 1394.8 | 5 | گیاهان زینتی | ||
Q1 | 1394.79 | 19 | سطح برگ | ||
Q1 | 1394.76 | 21 | مواد جامد محلول | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | ویژگیهای کمی و کیفی | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | کم آبی | ||
Q1 | 1394.7 | 20 | نشت یونی | ||
Q1 | 1394.7 | 43 | گیاه دارویی | ||
Q1 | 1394.67 | 12 | تنظیم کننده رشد | ||
Q1 | 1394.67 | 9 | کالوس | ||
Q1 | 1394.62 | 8 | BAP | ||
Q1 | 1394.62 | 13 | وزن خشک | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | تنوع مورفولوژیکی | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | رزمارینیک اسید | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | زغال فعال | ||
Q1 | 1394.57 | 7 | آنزیمهای آنتی اکسیدان | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | ترخون (. Artemisia dracunculus L) | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | زعفران (. Crocus sativus L) | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | کشت ارگانیک | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | کلروژنیک اسید | ||
Q1 | 1394.48 | 23 | کود زیستی | ||
Q1 | 1394.42 | 12 | ریزنمونه | ||
Q1 | 1394.4 | 5 | اسید چرب | ||
Q1 | 1394.4 | 5 | نور | ||
Q1 | 1394.33 | 6 | ضریب همبستگی | ||
Q1 | 1394.29 | 62 | کلروفیل | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | بومادران (. Achillea millefolium L) | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | عملکرد میوه | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | مواد آلی | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | عملکرد روغن | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | مدل سازی | ||
Q1 | 1394.2 | 5 | کشت | ||
Q1 | 1394.17 | 6 | آسکوربات پراکسیداز | ||
Q1 | 1394.17 | 6 | نفتالین استیک اسید | ||
Q1 | 1394.17 | 6 | پیوند | ||
Q1 | 1394.09 | 11 | همبستگی صفات | ||
Q1 | 1394.08 | 13 | انبارمانی | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | Umbelliferae | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | آسکوربیک اسید | ||
Q1 | 1394.0 | 5 | اسید هیومیک | ||
Q1 | 1394.0 | 6 | ترکیبات فنلی | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | تنظیم کننده رشد گیاهی | ||
Q1 | 1394.0 | 6 | جوجههای گوشتی | ||
Q1 | 1394.0 | 5 | رزماری (. Rosmarinus officinalis L) | ||
Q1 | 1394.0 | 4 | ریزغده | ||
Q1 | 1394.0 | 26 | فعالیت آنتی اکسیدانی | ||
Q1 | 1393.94 | 16 | ریزازدیادی | ||
Q1 | 1393.92 | 13 | ظرفیت آنتی اکسیدانی | ||
Q1 | 1393.91 | 11 | اسید سالیسیلیک | ||
Q1 | 1393.9 | 10 | کاهش وزن | ||
Q1 | 1393.88 | 16 | ترکیبهای فنلی | ||
Q1 | 1393.86 | 7 | تغذیه برگی | ||
Q1 | 1393.86 | 7 | رنگیزههای فتوسنتزی | ||
Q1 | 1393.8 | 10 | بازده اسانس | ||
Q1 | 1393.8 | 5 | تنظیم کنندههای رشد گیاهی | ||
Q1 | 1393.79 | 28 | فلاونوئید | ||
Q1 | 1393.78 | 9 | کمپوست | ||
Q1 | 1393.75 | 8 | ترکیبهای فنولی | ||
Q1 | 1393.75 | 4 | محتوی نسبی آب برگ | ||
Q1 | 1393.75 | 4 | نشانگر ISSR | ||
Q1 | 1393.71 | 7 | اکسین | ||
Q1 | 1393.71 | 7 | رنگ | ||
Q1 | 1393.7 | 10 | تنش کم آبی | ||
Q1 | 1393.67 | 9 | سفتی | ||
Q1 | 1393.67 | 9 | محتوای نسبی آب | ||
Q1 | 1393.64 | 11 | ریخت شناسی | ||
Q1 | 1393.62 | 13 | فیلوژنی | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | سیلیسیم | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | صفات رویشی | ||
Q1 | 1393.57 | 7 | DPPH | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | IBA | ||
Q1 | 1393.5 | 8 | اسانسهای گیاهی | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | اهلی کردن | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | سودوموناس | ||
Q1 | 1393.5 | 6 | نیتروکسین | ||
Q1 | 1393.5 | 16 | پراکسیداز | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | کشت هیدروپونیک | ||
Q1 | 1393.5 | 4 | کودهای آلی | ||
Q1 | 1393.43 | 7 | NAA | ||
Q1 | 1393.42 | 12 | اکوتیپ | ||
Q1 | 1393.41 | 17 | کود شیمیایی | ||
Q1 | 1393.4 | 5 | کمبود آب | ||
Q1 | 1393.4 | 5 | کود مرغی | ||
Q2 | 1393.38 | 8 | کودهای زیستی | ||
Q2 | 1393.37 | 19 | عملکرد گل | ||
Q2 | 1393.33 | 6 | بابونه (. Matricaria chamomilla L) | ||
Q2 | 1393.31 | 36 | آنتوسیانین | ||
Q2 | 1393.31 | 13 | کم آبیاری | ||
Q2 | 1393.3 | 10 | آویشن (Thymus) | ||
Q2 | 1393.29 | 7 | آزوسپیریلوم | ||
Q2 | 1393.25 | 12 | اسید آسکوربیک | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | سیستم ایمنی | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | کارآیی مصرف آب | ||
Q2 | 1393.24 | 86 | پرولین | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | اسپرمیدین | ||
Q2 | 1393.2 | 10 | شاخص برداشت | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | کوکوپیت | ||
Q2 | 1393.17 | 12 | کود دامی | ||
Q2 | 1393.15 | 13 | روغن | ||
Q2 | 1393.12 | 8 | عمر پس از برداشت | ||
Q2 | 1393.11 | 18 | خشکی | ||
Q2 | 1393.1 | 10 | موسیلاژ | ||
Q2 | 1393.0 | 6 | بادرشبو (. Dracocephalum moldavica L) | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | بسته بندی | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | تعداد برگ | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | حاصلخیزی خاک | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | دیابت | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | ظرفیت زراعی | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | فلوسایتومتری | ||
Q2 | 1393.0 | 6 | پارا-سیمن | ||
Q2 | 1393.0 | 13 | پروتئین | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | پوسیدگی خاکستری | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | کارتنوئید | ||
Q2 | 1392.96 | 27 | آنتی اکسیدان | ||
Q2 | 1392.88 | 8 | زئولیت | ||
Q2 | 1392.88 | 16 | پس از برداشت | ||
Q2 | 1392.86 | 14 | ازتوباکتر | ||
Q2 | 1392.86 | 7 | متیل جاسمونات | ||
Q2 | 1392.83 | 6 | بادرنجبویه (. Melissa officinalis L) | ||
Q2 | 1392.83 | 6 | گیاهچه | ||
Q2 | 1392.82 | 28 | عملکرد دانه | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | کروماتوگرافی گازی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | گل راعی (. Hypericum perforatum L) | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | گل شاخه بریده | ||
Q2 | 1392.78 | 9 | کلرید سدیم | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | آرایه | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | آنزیم | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | ساکارز | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | شاخص کلروفیل | ||
Q2 | 1392.75 | 8 | صفات مورفولوژیک | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | طالبی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | نشانگر مولکولی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | هورمون | ||
Q2 | 1392.71 | 7 | جیبرلین | ||
Q2 | 1392.71 | 7 | ریحان (. Ocimum basilicum L) | ||
Q2 | 1392.67 | 6 | جوجه گوشتی | ||
Q2 | 1392.67 | 6 | عصاره گیاهی | ||
Q2 | 1392.67 | 12 | میکوریزا | ||
Q2 | 1392.65 | 17 | کیفیت میوه | ||
Q2 | 1392.62 | 8 | بستر کشت | ||
Q2 | 1392.62 | 8 | کلشی سین | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | آویشن دنایی (. Thymus daenensis Celak) | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | عناصر پرمصرف | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | ماده خشک | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | ماندگاری | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | هلو | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | کروموزوم | ||
Q2 | 1392.57 | 23 | عناصر غذایی | ||
Q2 | 1392.56 | 9 | سرمازدگی | ||
Q2 | 1392.55 | 38 | ورمی کمپوست | ||
Q2 | 1392.51 | 39 | کشت بافت | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | التهاب | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | بادرشبی (. Dracocephalum moldavica L) | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | سمیت تنفسی | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | گل محمدی (. Rosa damascene Mill) | ||
Q2 | 1392.43 | 7 | ترکیبهای اسانس | ||
Q2 | 1392.43 | 14 | کشت بدون خاک | ||
Q2 | 1392.4 | 10 | HPLC | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | لکه برگی | ||
Q2 | 1392.38 | 8 | نشت الکترولیت | ||
Q2 | 1392.38 | 8 | کربوهیدرات | ||
Q2 | 1392.33 | 6 | ترکیبهای شیمیایی اسانس | ||
Q2 | 1392.33 | 21 | سالیسیلیک اسید | ||
Q2 | 1392.33 | 6 | سیلی مارین | ||
Q2 | 1392.29 | 7 | ۸-سینئول | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | ITS | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | آویشن (. Thymus vulgaris L) | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | استان گلستان | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | اسیدیته | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | نشاسته | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | وراثت پذیری | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | چمن | ||
Q2 | 1392.14 | 7 | تغذیه گیاه | ||
Q2 | 1392.12 | 8 | باززایی | ||
Q2 | 1392.12 | 8 | تجزیه علیت | ||
Q2 | 1392.08 | 12 | محلول غذایی | ||
Q2 | 1392.0 | 5 | ارتفاع | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | تجزیه به عاملها | ||
Q2 | 1392.0 | 6 | تنش اکسیداتیو | ||
Q2 | 1392.0 | 12 | دما | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | سیاه دانه (. Nigella sativa L) | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | صفات ریختی | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | محلول نگهدارنده | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | هیپریسین | ||
Q2 | 1392.0 | 25 | پتاسیم | ||
Q2 | 1391.96 | 137 | عملکرد | ||
Q2 | 1391.92 | 12 | زیره سبز (. Cuminum cyminum L) | ||
Q2 | 1391.87 | 15 | انبارداری | ||
Q2 | 1391.84 | 31 | محلول پاشی | ||
Q2 | 1391.83 | 6 | آبکشت | ||
Q2 | 1391.83 | 12 | عصاره | ||
Q2 | 1391.83 | 6 | ۲ | ||
Q2 | 1391.81 | 21 | همبستگی | ||
Q2 | 1391.8 | 5 | شاخصهای رشد | ||
Q2 | 1391.79 | 24 | تجزیه خوشهای | ||
Q2 | 1391.78 | 9 | رازیانه (. Foeniculum vulgare Mill) | ||
Q2 | 1391.78 | 9 | گلدهی | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | تحمل | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | خرفه (. Portulaca oleracea L) | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | دوره انبارمانی | ||
Q2 | 1391.75 | 8 | علف هرز | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | منگنز | ||
Q2 | 1391.75 | 8 | هدایت روزنهای | ||
Q2 | 1391.75 | 4 | گل مریم | ||
Q2 | 1391.71 | 7 | همیشه بهار (. Calendula officinalis L) | ||
Q2 | 1391.71 | 7 | گل محمدی (. Rosa damascena Mill) | ||
Q2 | 1391.7 | 10 | پیوندک | ||
Q2 | 1391.69 | 16 | مورفولوژی | ||
Q2 | 1391.67 | 6 | سیلیمارین | ||
Q2 | 1391.67 | 9 | کود نیتروژن | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | پرتقال | ||
Q2 | 1391.58 | 12 | اسانس گیاهی | ||
Q2 | 1391.57 | 7 | ویتامین C | ||
Q2 | 1391.55 | 20 | سازگاری | ||
Q2 | 1391.55 | 11 | کلرید کلسیم | ||
Q2 | 1391.54 | 59 | تنش خشکی | ||
Q2 | 1391.53 | 17 | انار | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | GC/MS | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | اجزا عملکرد | ||
Q2 | 1391.5 | 16 | محیط کشت | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | هیدروپونیک | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | کودهای بیولوژیک | ||
Q2 | 1391.44 | 9 | رویشگاه | ||
Q2 | 1391.43 | 14 | تنوع | ||
Q2 | 1391.43 | 7 | کامفور | ||
Q2 | 1391.42 | 19 | کامازولن | ||
Q2 | 1391.38 | 8 | اجزای عملکرد | ||
Q2 | 1391.38 | 8 | اقلیم | ||
Q2 | 1391.38 | 16 | رشد رویشی | ||
Q2 | 1391.38 | 8 | هرس | ||
Q2 | 1391.38 | 8 | همزیستی | ||
Q2 | 1391.33 | 6 | دورکنندگی | ||
Q2 | 1391.33 | 12 | نیترات | ||
Q2 | 1391.3 | 10 | ۱-سینئول | ||
Q2 | 1391.29 | 7 | اندام زایی | ||
Q2 | 1391.29 | 7 | ریشه | ||
Q2 | 1391.29 | 17 | قندهای محلول | ||
Q2 | 1391.29 | 7 | گلابی | ||
Q2 | 1391.28 | 29 | ریشه زایی | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | آنالیز رشد | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | اجزاء عملکرد | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | تجزیه به مولفههای اصلی | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | دانهال | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | رت | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | سیتوژنتیک | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | لرستان | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | پیش تیمار بذر | ||
Q2 | 1391.2 | 10 | خربزه | ||
Q2 | 1391.2 | 10 | پاکلوبوترازول | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | کاریوتیپ | ||
Q2 | 1391.19 | 16 | صفات مورفولوژیکی | ||
Q2 | 1391.17 | 6 | ژرانیال | ||
Q2 | 1391.17 | 6 | گلرنگ (. Carthamus tinctorius L) | ||
Q2 | 1391.11 | 9 | دیم | ||
Q2 | 1391.08 | 12 | اسید جیبرلیک | ||
Q2 | 1391.08 | 12 | اسیدهای چرب | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | بستر | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | دی اکسید کربن | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | رده بندی | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | رگرسیون | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | سرعت جوانه زنی | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | سیترونلال | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | عمر انباری | ||
Q2 | 1391.0 | 6 | متیل کاویکول | ||
Q2 | 1391.0 | 6 | پیت | ||
Q2 | 1391.0 | 8 | یزد | ||
Q2 | 1390.97 | 34 | تنش شوری | ||
Q2 | 1390.94 | 18 | فتوسنتز | ||
Q2 | 1390.93 | 58 | نیتروژن | ||
Q2 | 1390.91 | 11 | اوره | ||
Q2 | 1390.91 | 11 | سولفات روی | ||
Q2 | 1390.9 | 10 | روی | ||
Q2 | 1390.88 | 8 | خیار | ||
Q2 | 1390.84 | 19 | بنزیل آدنین | ||
Q2 | 1390.83 | 6 | فلزات سنگین | ||
Q2 | 1390.81 | 16 | عمر گلجایی | ||
Q2 | 1390.8 | 5 | سیر (. Allium sativum L) | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | رشد مجدد | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | طب سنتی | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | عصاره متانولی | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | ویرجینیامایسین | ||
Q2 | 1390.71 | 17 | تنظیم کنندههای رشد | ||
Q2 | 1390.71 | 17 | پرآوری | ||
Q2 | 1390.67 | 30 | انگور | ||
Q2 | 1390.67 | 9 | تاریخ کشت | ||
Q2 | 1390.67 | 6 | توده | ||
Q2 | 1390.67 | 6 | زنده مانی | ||
Q2 | 1390.67 | 6 | کیوی | ||
Q2 | 1390.66 | 29 | زیتون | ||
Q2 | 1390.65 | 57 | تنوع ژنتیکی | ||
Q2 | 1390.62 | 8 | ژربرا | ||
Q2 | 1390.6 | 5 | ISSR | ||
Q2 | 1390.6 | 5 | سایکوسل | ||
Q2 | 1390.6 | 10 | لینالول | ||
Q2 | 1390.57 | 7 | آمونیوم | ||
Q2 | 1390.57 | 7 | سیستماتیک | ||
Q2 | 1390.57 | 7 | عناصر معدنی | ||
Q2 | 1390.56 | 9 | خشک کردن | ||
Q2 | 1390.53 | 17 | سیب | ||
Q2 | 1390.52 | 21 | پسته | ||
Q2 | 1390.52 | 21 | گوجه فرنگی | ||
Q2 | 1390.5 | 8 | جرماکرن D | ||
Q2 | 1390.5 | 6 | زراعت ارگانیک | ||
Q2 | 1390.5 | 14 | میوه | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | پلی اتیلن گلایکول | ||
Q2 | 1390.5 | 14 | ۱ | ||
Q2 | 1390.49 | 282 | اسانس | ||
Q2 | 1390.46 | 26 | توت فرنگی | ||
Q2 | 1390.44 | 9 | آللوپاتی | ||
Q2 | 1390.43 | 7 | انیسون (. Pimpinella anisum L) | ||
Q2 | 1390.43 | 7 | ژرم پلاسم | ||
Q2 | 1390.4 | 5 | سایتوکینین | ||
Q2 | 1390.4 | 10 | سیب زمینی | ||
Q2 | 1390.4 | 5 | کشاورزی پایدار | ||
Q2 | 1390.38 | 8 | RAPD | ||
Q2 | 1390.33 | 6 | ریحان | ||
Q2 | 1390.29 | 7 | جمعیت | ||
Q2 | 1390.27 | 11 | آهن | ||
Q2 | 1390.26 | 38 | شوری | ||
Q2 | 1390.25 | 4 | آویشن شیرازی (. Zataria multiflora Boiss) | ||
Q2 | 1390.25 | 8 | استخراج | ||
Q2 | 1390.25 | 4 | سوخ | ||
Q2 | 1390.25 | 4 | شکفتن جوانه | ||
Q2 | 1390.25 | 4 | گل بریده | ||
Q2 | 1390.25 | 4 | گلستان | ||
Q2 | 1390.24 | 38 | تیمول | ||
Q2 | 1390.22 | 9 | خرما | ||
Q2 | 1390.2 | 5 | انگور عسکری | ||
Q2 | 1390.2 | 5 | سدیم | ||
Q2 | 1390.2 | 5 | پوسیدگی | ||
Q2 | 1390.2 | 71 | گیاهان دارویی | ||
Q2 | 1390.19 | 21 | تراکم | ||
Q2 | 1390.18 | 11 | آبیاری | ||
Q2 | 1390.14 | 14 | زمان برداشت | ||
Q2 | 1390.13 | 15 | رقم | ||
Q2 | 1390.04 | 23 | فسفر | ||
Q2 | 1390.0 | 4 | آنتول | ||
Q2 | 1390.0 | 4 | تاکسونومی عددی | ||
Q2 | 1390.0 | 4 | رشد لوله گرده | ||
Q2 | 1390.0 | 9 | موش صحرایی | ||
Q2 | 1390.0 | 5 | پتانسیل اسمزی | ||
Q2 | 1389.93 | 27 | مرکبات | ||
Q2 | 1389.93 | 14 | ۸ | ||
Q2 | 1389.92 | 12 | سیر | ||
Q2 | 1389.91 | 11 | عصاره آبی | ||
Q2 | 1389.9 | 20 | تاریخ کاشت | ||
Q2 | 1389.86 | 7 | شناسایی | ||
Q2 | 1389.8 | 5 | پراکندگی | ||
Q2 | 1389.8 | 5 | گردو | ||
Q2 | 1389.78 | 27 | کارواکرول | ||
Q2 | 1389.75 | 8 | تانن | ||
Q2 | 1389.71 | 7 | مرزه | ||
Q2 | 1389.71 | 7 | مس | ||
Q2 | 1389.67 | 21 | بادام | ||
Q2 | 1389.67 | 15 | تراکم بوته | ||
Q2 | 1389.67 | 6 | تشکیل میوه | ||
Q2 | 1389.67 | 12 | فنولوژی | ||
Q2 | 1389.67 | 21 | کیفیت | ||
Q2 | 1389.62 | 16 | ژنوتیپ | ||
Q2 | 1389.6 | 5 | فلاونوئیدها | ||
Q2 | 1389.57 | 7 | تنش آبی | ||
Q2 | 1389.57 | 7 | گشنیز | ||
Q2 | 1389.5 | 6 | ایندول بوتیریک اسید | ||
Q2 | 1389.5 | 4 | بابونه آلمانی (. Matricaria recutita L) | ||
Q2 | 1389.5 | 4 | بوم شناسی | ||
Q2 | 1389.5 | 16 | تنوع زیستی | ||
Q2 | 1389.5 | 4 | رژیم آبیاری | ||
Q2 | 1389.5 | 4 | هیفومیست | ||
Q2 | 1389.5 | 12 | کلسیم | ||
Q2 | 1389.43 | 7 | توده بومی | ||
Q2 | 1389.43 | 7 | نیاز سرمایی | ||
Q2 | 1389.37 | 19 | پایه | ||
Q2 | 1389.33 | 6 | آفلاتوکسین | ||
Q2 | 1389.27 | 22 | تاکسونومی | ||
Q2 | 1389.27 | 11 | رشد | ||
Q2 | 1389.25 | 4 | صمغ | ||
Q2 | 1389.22 | 9 | عناصر کم مصرف | ||
Q2 | 1389.21 | 38 | جوانه زنی | ||
Q2 | 1389.2 | 5 | بابونه آلمانی | ||
Q2 | 1389.17 | 6 | نعناعیان | ||
Q2 | 1389.17 | 6 | کود فسفات زیستی | ||
Q2 | 1389.1 | 10 | دور آبیاری | ||
Q3 | 1389.0 | 5 | استقرار | ||
Q3 | 1389.0 | 8 | دانه گرده | ||
Q3 | 1389.0 | 4 | ریز نمونه | ||
Q3 | 1389.0 | 4 | سرما | ||
Q3 | 1389.0 | 9 | ژرانیول | ||
Q3 | 1389.0 | 15 | کشت درون شیشهای | ||
Q3 | 1388.89 | 9 | پراکنش | ||
Q3 | 1388.86 | 7 | کوئرستین | ||
Q3 | 1388.83 | 6 | PCR | ||
Q3 | 1388.82 | 11 | اتیلن | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | روغنهای اسانسی | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | رکورد جدید | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | شپشه آرد | ||
Q3 | 1388.75 | 4 | سوسک چهار نقطهای حبوبات | ||
Q3 | 1388.75 | 4 | عملکرد بذر | ||
Q3 | 1388.75 | 4 | فلور قارچی | ||
Q3 | 1388.6 | 5 | گرده افشانی | ||
Q3 | 1388.5 | 6 | درد | ||
Q3 | 1388.5 | 6 | کود | ||
Q3 | 1388.5 | 4 | گلاب | ||
Q3 | 1388.43 | 7 | خودناسازگاری | ||
Q3 | 1388.43 | 7 | گیلاس | ||
Q3 | 1388.4 | 5 | اثر ضد میکروبی | ||
Q3 | 1388.38 | 13 | تجزیه کلاستر | ||
Q3 | 1388.33 | 9 | کاهو | ||
Q3 | 1388.25 | 4 | Tanacetum | ||
Q3 | 1388.25 | 4 | کامفرول | ||
Q3 | 1388.2 | 5 | AFLP | ||
Q3 | 1388.2 | 5 | فلاونویید | ||
Q3 | 1388.17 | 6 | تیره نعناع | ||
Q3 | 1388.17 | 6 | زنیان | ||
Q3 | 1388.0 | 7 | استافیلوکوکوس اورئوس | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | بازدارندگی تخم ریزی | ||
Q3 | 1388.0 | 6 | تیدیازورون | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | جغرافیای گیاهی | ||
Q3 | 1388.0 | 5 | خرگوش | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | رز | ||
Q3 | 1388.0 | 6 | زیره سبز | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | عصاره الکلی | ||
Q3 | 1388.0 | 5 | مازندران | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | نرگس | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | گلابی آسیایی | ||
Q3 | 1387.83 | 6 | بومادران | ||
Q3 | 1387.8 | 5 | Asteraceae | ||
Q3 | 1387.8 | 5 | تغییرات فصلی | ||
Q3 | 1387.75 | 4 | تقطیر | ||
Q3 | 1387.75 | 8 | جیبرلیک اسید | ||
Q3 | 1387.75 | 4 | خاک | ||
Q3 | 1387.75 | 4 | مالچ | ||
Q3 | 1387.75 | 4 | کوروتیپ | ||
Q3 | 1387.67 | 6 | گونه جدید | ||
Q3 | 1387.6 | 5 | اکالیپتوس | ||
Q3 | 1387.58 | 12 | بابونه | ||
Q3 | 1387.5 | 4 | روغن سویا | ||
Q3 | 1387.44 | 9 | زعفران | ||
Q3 | 1387.38 | 8 | برگ | ||
Q3 | 1387.25 | 4 | تست فرمالین | ||
Q3 | 1387.25 | 4 | شاخه زایی | ||
Q3 | 1387.25 | 4 | قارچهای ناقص | ||
Q3 | 1387.22 | 9 | میخک | ||
Q3 | 1387.2 | 5 | آترواسکلروز | ||
Q3 | 1387.2 | 20 | پیاز | ||
Q3 | 1387.17 | 6 | کروماتوگرافی | ||
Q3 | 1387.12 | 8 | خواب بذر | ||
Q3 | 1387.0 | 5 | دیابت قندی | ||
Q3 | 1387.0 | 4 | میکوفلور | ||
Q3 | 1387.0 | 4 | نیترات ردوکتاز | ||
Q3 | 1387.0 | 7 | گندم | ||
Q3 | 1386.8 | 5 | قند | ||
Q3 | 1386.8 | 5 | کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) | ||
Q3 | 1386.75 | 12 | آویشن | ||
Q3 | 1386.75 | 4 | ریزوم | ||
Q3 | 1386.75 | 4 | نارنگی | ||
Q3 | 1386.73 | 11 | رازیانه | ||
Q3 | 1386.71 | 21 | گل محمدی | ||
Q3 | 1386.64 | 14 | بذر | ||
Q3 | 1386.6 | 5 | گلوکز | ||
Q3 | 1386.5 | 4 | بادرنجبویه | ||
Q3 | 1386.5 | 6 | شکل زیستی | ||
Q3 | 1386.43 | 7 | جوانه زنی بذر | ||
Q3 | 1386.4 | 5 | شاخص بنیه بذر | ||
Q3 | 1386.25 | 4 | شاخصهای فیزیولوژیک رشد | ||
Q3 | 1386.25 | 4 | پولگون | ||
Q3 | 1386.14 | 7 | سیترونلول | ||
Q3 | 1386.09 | 78 | ایران | ||
Q3 | 1386.08 | 12 | زردآلو | ||
Q3 | 1386.0 | 4 | خراش دهی | ||
Q3 | 1385.71 | 21 | روغن اسانسی | ||
Q3 | 1385.44 | 9 | گندمیان | ||
Q3 | 1385.4 | 5 | گل بریدنی | ||
Q3 | 1385.29 | 14 | لیمونن | ||
Q3 | 1385.25 | 4 | گل گاوزبان | ||
Q3 | 1385.22 | 9 | آلفا- پینن | ||
Q3 | 1385.2 | 10 | اکولوژی | ||
Q3 | 1385.2 | 5 | زیره سیاه | ||
Q3 | 1385.17 | 6 | گزارش جدید | ||
Q3 | 1385.0 | 4 | اتفن | ||
Q3 | 1385.0 | 4 | ریزافزایی | ||
Q3 | 1384.93 | 14 | تقطیر با آب | ||
Q3 | 1384.75 | 4 | کرمان | ||
Q3 | 1384.67 | 6 | گیاهان اسانس دار | ||
Q4 | 1384.57 | 23 | قارچ | ||
Q4 | 1384.55 | 11 | فلور | ||
Q4 | 1384.5 | 8 | استان هرمزگان | ||
Q4 | 1384.2 | 5 | نعناع فلفلی | ||
Q4 | 1384.0 | 6 | گوناگونی ژنتیکی | ||
Q4 | 1383.75 | 4 | ترکیبهای اسانس | ||
Q4 | 1383.75 | 4 | مریم گلی | ||
Q4 | 1383.67 | 6 | سابینن | ||
Q4 | 1383.4 | 5 | خفتگی | ||
Q4 | 1383.4 | 5 | نفتالن استیک اسید | ||
Q4 | 1383.25 | 4 | ریز افزایی | ||
Q4 | 1383.2 | 5 | پیپریتون | ||
Q4 | 1383.12 | 8 | گیلان | ||
Q4 | 1382.8 | 5 | بتا- کاریوفیلن | ||
Q4 | 1382.67 | 6 | ترکیبهای شیمیایی اسانس | ||
Q4 | 1382.33 | 6 | Agaricales | ||
Q4 | 1382.11 | 9 | ترکیبهای شیمیایی | ||
Q4 | 1382.0 | 4 | اوکالیپتوس | ||
Q4 | 1382.0 | 4 | بهره برداری | ||
Q4 | 1381.57 | 7 | زنگ | ||
Q4 | 1380.25 | 4 | ۱ و ۸- سینئول |