| چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع | 
|---|---|---|---|---|---|
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.75 | 8 | تجزیه خوشه ای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.5 | 4 | تنوع فیتوشیمیایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.25 | 4 | تجزیه به مؤلفههای اصلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1397.0 | 5 | آگروباکتریوم رایزوژنز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.88 | 8 | متابولیتهای ثانویه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.8 | 5 | تلقیح | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.75 | 4 | امواج فراصوت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.67 | 6 | فعالیت پاداکسندگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.5 | 4 | فلورسانس کلروفیل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.38 | 8 | آنزیمهای آنتی اکسیدانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.29 | 7 | تجزیهی خوشه ای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.29 | 7 | کارایی مصرف آب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.25 | 4 | ارتفاع بوته | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.25 | 4 | عنصرهای غذایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.25 | 4 | نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.2 | 5 | آنزیمهای پاداکسنده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.2 | 10 | فنل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.2 | 5 | کشت درون شیشه ای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 6 | تعداد گل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | سوپراکسید دیسموتاز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | عنصرهای کانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 8 | فنول کل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 8 | مالون دی آلدهید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 4 | متابولیت ثانویه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1396.0 | 6 | وزن میوه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.89 | 9 | تغذیه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.83 | 6 | کیتوزان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.8 | 5 | سیستان و بلوچستان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.8 | 5 | ظرفیت پاداکسندگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.78 | 9 | محتوای نسبی آب برگ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | تبخیر و تعرق | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | درون شیشه ای | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.75 | 4 | گلوموس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.71 | 7 | رگرسیون گام به گام | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.71 | 7 | نپتالاکتون | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.67 | 12 | سبزینه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.62 | 16 | کاروتنوئید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.6 | 15 | ویتامین ث | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.58 | 12 | مالون دی آلدئید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | آنزیمهای پاداکسندگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 6 | اکسشن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 6 | بیان ژن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 8 | ترکیبهای شیمیایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | حبه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | زیست توده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.5 | 4 | نورساخت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.43 | 7 | عوامل محیطی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.4 | 5 | مرزه (Satureja) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.26 | 19 | کاتالاز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 12 | مایکوریزا | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.25 | 4 | پوشش خوراکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.2 | 5 | نعناع فلفلی (. Mentha piperita L) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.2 | 5 | نیاز آبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.14 | 7 | عملکرد اسانس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.14 | 7 | فنیل آلانین آمونیالیاز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.12 | 8 | درصد روغن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.08 | 24 | فنل کل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.06 | 16 | کود آلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | آلکالوئید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 4 | سفتی میوه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1395.0 | 7 | فضای سبز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.92 | 12 | تنش | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.89 | 9 | فنول | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.82 | 11 | درصد اسانس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.8 | 5 | گیاهان زینتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.79 | 19 | سطح برگ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.76 | 21 | مواد جامد محلول | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | ویژگیهای کمی و کیفی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.75 | 4 | کم آبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.7 | 20 | نشت یونی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.7 | 43 | گیاه دارویی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.67 | 12 | تنظیم کننده رشد | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.67 | 9 | کالوس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.62 | 8 | BAP | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.62 | 13 | وزن خشک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | تنوع مورفولوژیکی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | رزمارینیک اسید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.6 | 5 | زغال فعال | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.57 | 7 | آنزیمهای آنتی اکسیدان | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | ترخون (. Artemisia dracunculus L) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | زعفران (. Crocus sativus L) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | کشت ارگانیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.5 | 4 | کلروژنیک اسید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.48 | 23 | کود زیستی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.42 | 12 | ریزنمونه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | اسید چرب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.4 | 5 | نور | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.33 | 6 | ضریب همبستگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.29 | 62 | کلروفیل | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | بومادران (. Achillea millefolium L) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | عملکرد میوه | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.25 | 4 | مواد آلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | عملکرد روغن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | مدل سازی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.2 | 5 | کشت | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.17 | 6 | آسکوربات پراکسیداز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.17 | 6 | نفتالین استیک اسید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.17 | 6 | پیوند | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.09 | 11 | همبستگی صفات | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.08 | 13 | انبارمانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | Umbelliferae | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | آسکوربیک اسید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 5 | اسید هیومیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 6 | ترکیبات فنلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | تنظیم کننده رشد گیاهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 6 | جوجههای گوشتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 5 | رزماری (. Rosmarinus officinalis L) | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 4 | ریزغده | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1394.0 | 26 | فعالیت آنتی اکسیدانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.94 | 16 | ریزازدیادی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.92 | 13 | ظرفیت آنتی اکسیدانی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.91 | 11 | اسید سالیسیلیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.9 | 10 | کاهش وزن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.88 | 16 | ترکیبهای فنلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.86 | 7 | تغذیه برگی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.86 | 7 | رنگیزههای فتوسنتزی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.8 | 10 | بازده اسانس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.8 | 5 | تنظیم کنندههای رشد گیاهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.79 | 28 | فلاونوئید | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.78 | 9 | کمپوست | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 8 | ترکیبهای فنولی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | محتوی نسبی آب برگ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.75 | 4 | نشانگر ISSR | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.71 | 7 | اکسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.71 | 7 | رنگ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.7 | 10 | تنش کم آبی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 9 | سفتی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.67 | 9 | محتوای نسبی آب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.64 | 11 | ریخت شناسی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.62 | 13 | فیلوژنی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | سیلیسیم | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.6 | 5 | صفات رویشی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.57 | 7 | DPPH | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | IBA | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 8 | اسانسهای گیاهی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | اهلی کردن | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | سودوموناس | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 6 | نیتروکسین | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 16 | پراکسیداز | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | کشت هیدروپونیک | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.5 | 4 | کودهای آلی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.43 | 7 | NAA | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.42 | 12 | اکوتیپ | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.41 | 17 | کود شیمیایی | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | کمبود آب | |
| Q1 | ![]()  | 
                                        1393.4 | 5 | کود مرغی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.38 | 8 | کودهای زیستی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.37 | 19 | عملکرد گل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.33 | 6 | بابونه (. Matricaria chamomilla L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.31 | 36 | آنتوسیانین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.31 | 13 | کم آبیاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.3 | 10 | آویشن (Thymus) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.29 | 7 | آزوسپیریلوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 12 | اسید آسکوربیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | سیستم ایمنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.25 | 4 | کارآیی مصرف آب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.24 | 86 | پرولین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | اسپرمیدین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 10 | شاخص برداشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.2 | 5 | کوکوپیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.17 | 12 | کود دامی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.15 | 13 | روغن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.12 | 8 | عمر پس از برداشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.11 | 18 | خشکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.1 | 10 | موسیلاژ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 6 | بادرشبو (. Dracocephalum moldavica L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | بسته بندی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | تعداد برگ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | حاصلخیزی خاک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | دیابت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 5 | ظرفیت زراعی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | فلوسایتومتری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 6 | پارا-سیمن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 13 | پروتئین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | پوسیدگی خاکستری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1393.0 | 4 | کارتنوئید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.96 | 27 | آنتی اکسیدان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.88 | 8 | زئولیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.88 | 16 | پس از برداشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.86 | 14 | ازتوباکتر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.86 | 7 | متیل جاسمونات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.83 | 6 | بادرنجبویه (. Melissa officinalis L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.83 | 6 | گیاهچه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.82 | 28 | عملکرد دانه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | کروماتوگرافی گازی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | گل راعی (. Hypericum perforatum L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.8 | 5 | گل شاخه بریده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.78 | 9 | کلرید سدیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | آرایه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | آنزیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | ساکارز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | شاخص کلروفیل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 8 | صفات مورفولوژیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | طالبی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | نشانگر مولکولی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.75 | 4 | هورمون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.71 | 7 | جیبرلین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.71 | 7 | ریحان (. Ocimum basilicum L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 6 | جوجه گوشتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 6 | عصاره گیاهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.67 | 12 | میکوریزا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.65 | 17 | کیفیت میوه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.62 | 8 | بستر کشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.62 | 8 | کلشی سین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | آویشن دنایی (. Thymus daenensis Celak) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | عناصر پرمصرف | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | ماده خشک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | ماندگاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | هلو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.6 | 5 | کروموزوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.57 | 23 | عناصر غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.56 | 9 | سرمازدگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.55 | 38 | ورمی کمپوست | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.51 | 39 | کشت بافت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | التهاب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | بادرشبی (. Dracocephalum moldavica L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | سمیت تنفسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.5 | 4 | گل محمدی (. Rosa damascene Mill) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.43 | 7 | ترکیبهای اسانس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.43 | 14 | کشت بدون خاک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 10 | HPLC | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.4 | 5 | لکه برگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.38 | 8 | نشت الکترولیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.38 | 8 | کربوهیدرات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | ترکیبهای شیمیایی اسانس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 21 | سالیسیلیک اسید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.33 | 6 | سیلی مارین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.29 | 7 | ۸-سینئول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | ITS | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.25 | 4 | آویشن (. Thymus vulgaris L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | استان گلستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | اسیدیته | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | نشاسته | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | وراثت پذیری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.2 | 5 | چمن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.14 | 7 | تغذیه گیاه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.12 | 8 | باززایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.12 | 8 | تجزیه علیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.08 | 12 | محلول غذایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 5 | ارتفاع | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | تجزیه به عاملها | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 6 | تنش اکسیداتیو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 12 | دما | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | سیاه دانه (. Nigella sativa L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | صفات ریختی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | محلول نگهدارنده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 4 | هیپریسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1392.0 | 25 | پتاسیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.96 | 137 | عملکرد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.92 | 12 | زیره سبز (. Cuminum cyminum L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.87 | 15 | انبارداری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.84 | 31 | محلول پاشی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.83 | 6 | آبکشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.83 | 12 | عصاره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.83 | 6 | ۲ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.81 | 21 | همبستگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.8 | 5 | شاخصهای رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.79 | 24 | تجزیه خوشهای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.78 | 9 | رازیانه (. Foeniculum vulgare Mill) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.78 | 9 | گلدهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | تحمل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | خرفه (. Portulaca oleracea L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | دوره انبارمانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 8 | علف هرز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | منگنز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 8 | هدایت روزنهای | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.75 | 4 | گل مریم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.71 | 7 | همیشه بهار (. Calendula officinalis L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.71 | 7 | گل محمدی (. Rosa damascena Mill) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.7 | 10 | پیوندک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.69 | 16 | مورفولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.67 | 6 | سیلیمارین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.67 | 9 | کود نیتروژن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.6 | 5 | پرتقال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.58 | 12 | اسانس گیاهی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.57 | 7 | ویتامین C | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.55 | 20 | سازگاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.55 | 11 | کلرید کلسیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.54 | 59 | تنش خشکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.53 | 17 | انار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | GC/MS | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | اجزا عملکرد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 16 | محیط کشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | هیدروپونیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.5 | 4 | کودهای بیولوژیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.44 | 9 | رویشگاه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.43 | 14 | تنوع | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.43 | 7 | کامفور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.42 | 19 | کامازولن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 8 | اجزای عملکرد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 8 | اقلیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 16 | رشد رویشی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 8 | هرس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.38 | 8 | همزیستی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 6 | دورکنندگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.33 | 12 | نیترات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.3 | 10 | ۱-سینئول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.29 | 7 | اندام زایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.29 | 7 | ریشه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.29 | 17 | قندهای محلول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.29 | 7 | گلابی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.28 | 29 | ریشه زایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | آنالیز رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | اجزاء عملکرد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | تجزیه به مولفههای اصلی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | دانهال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | رت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | سیتوژنتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | لرستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.25 | 4 | پیش تیمار بذر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 10 | خربزه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 10 | پاکلوبوترازول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.2 | 5 | کاریوتیپ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.19 | 16 | صفات مورفولوژیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | ژرانیال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.17 | 6 | گلرنگ (. Carthamus tinctorius L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.11 | 9 | دیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.08 | 12 | اسید جیبرلیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.08 | 12 | اسیدهای چرب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | بستر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | دی اکسید کربن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 5 | رده بندی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | رگرسیون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | سرعت جوانه زنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 4 | سیترونلال | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 5 | عمر انباری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 6 | متیل کاویکول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 6 | پیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1391.0 | 8 | یزد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.97 | 34 | تنش شوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.94 | 18 | فتوسنتز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.93 | 58 | نیتروژن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.91 | 11 | اوره | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.91 | 11 | سولفات روی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.9 | 10 | روی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.88 | 8 | خیار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.84 | 19 | بنزیل آدنین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.83 | 6 | فلزات سنگین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.81 | 16 | عمر گلجایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.8 | 5 | سیر (. Allium sativum L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | رشد مجدد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | طب سنتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | عصاره متانولی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.75 | 4 | ویرجینیامایسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.71 | 17 | تنظیم کنندههای رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.71 | 17 | پرآوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 30 | انگور | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 9 | تاریخ کشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 6 | توده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 6 | زنده مانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.67 | 6 | کیوی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.66 | 29 | زیتون | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.65 | 57 | تنوع ژنتیکی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.62 | 8 | ژربرا | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | ISSR | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 5 | سایکوسل | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.6 | 10 | لینالول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.57 | 7 | آمونیوم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.57 | 7 | سیستماتیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.57 | 7 | عناصر معدنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.56 | 9 | خشک کردن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.53 | 17 | سیب | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.52 | 21 | پسته | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.52 | 21 | گوجه فرنگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 8 | جرماکرن D | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 6 | زراعت ارگانیک | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 14 | میوه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 4 | پلی اتیلن گلایکول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.5 | 14 | ۱ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.49 | 282 | اسانس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.46 | 26 | توت فرنگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.44 | 9 | آللوپاتی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.43 | 7 | انیسون (. Pimpinella anisum L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.43 | 7 | ژرم پلاسم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.4 | 5 | سایتوکینین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.4 | 10 | سیب زمینی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.4 | 5 | کشاورزی پایدار | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.38 | 8 | RAPD | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.33 | 6 | ریحان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.29 | 7 | جمعیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.27 | 11 | آهن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.26 | 38 | شوری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | آویشن شیرازی (. Zataria multiflora Boiss) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 8 | استخراج | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | سوخ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | شکفتن جوانه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | گل بریده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.25 | 4 | گلستان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.24 | 38 | تیمول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.22 | 9 | خرما | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.2 | 5 | انگور عسکری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.2 | 5 | سدیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.2 | 5 | پوسیدگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.2 | 71 | گیاهان دارویی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.19 | 21 | تراکم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.18 | 11 | آبیاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.14 | 14 | زمان برداشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.13 | 15 | رقم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.04 | 23 | فسفر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | آنتول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | تاکسونومی عددی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 4 | رشد لوله گرده | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 9 | موش صحرایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1390.0 | 5 | پتانسیل اسمزی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.93 | 27 | مرکبات | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.93 | 14 | ۸ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.92 | 12 | سیر | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.91 | 11 | عصاره آبی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.9 | 20 | تاریخ کاشت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.86 | 7 | شناسایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.8 | 5 | پراکندگی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.8 | 5 | گردو | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.78 | 27 | کارواکرول | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.75 | 8 | تانن | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.71 | 7 | مرزه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.71 | 7 | مس | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 21 | بادام | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 15 | تراکم بوته | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 6 | تشکیل میوه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 12 | فنولوژی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.67 | 21 | کیفیت | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.62 | 16 | ژنوتیپ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.6 | 5 | فلاونوئیدها | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.57 | 7 | تنش آبی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.57 | 7 | گشنیز | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 6 | ایندول بوتیریک اسید | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | بابونه آلمانی (. Matricaria recutita L) | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | بوم شناسی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 16 | تنوع زیستی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | رژیم آبیاری | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 4 | هیفومیست | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.5 | 12 | کلسیم | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.43 | 7 | توده بومی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.43 | 7 | نیاز سرمایی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.37 | 19 | پایه | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.33 | 6 | آفلاتوکسین | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.27 | 22 | تاکسونومی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.27 | 11 | رشد | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.25 | 4 | صمغ | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.22 | 9 | عناصر کم مصرف | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.21 | 38 | جوانه زنی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.2 | 5 | بابونه آلمانی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.17 | 6 | نعناعیان | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.17 | 6 | کود فسفات زیستی | |
| Q2 | ![]()  | 
                                        1389.1 | 10 | دور آبیاری | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 5 | استقرار | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 8 | دانه گرده | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 4 | ریز نمونه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 4 | سرما | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 9 | ژرانیول | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1389.0 | 15 | کشت درون شیشهای | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.89 | 9 | پراکنش | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.86 | 7 | کوئرستین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.83 | 6 | PCR | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.82 | 11 | اتیلن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.8 | 5 | روغنهای اسانسی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.8 | 5 | رکورد جدید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.8 | 5 | شپشه آرد | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.75 | 4 | سوسک چهار نقطهای حبوبات | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.75 | 4 | عملکرد بذر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.75 | 4 | فلور قارچی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.6 | 5 | گرده افشانی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 6 | درد | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 6 | کود | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.5 | 4 | گلاب | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.43 | 7 | خودناسازگاری | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.43 | 7 | گیلاس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.4 | 5 | اثر ضد میکروبی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.38 | 13 | تجزیه کلاستر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.33 | 9 | کاهو | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.25 | 4 | Tanacetum | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.25 | 4 | کامفرول | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.2 | 5 | AFLP | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.2 | 5 | فلاونویید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.17 | 6 | تیره نعناع | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.17 | 6 | زنیان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 7 | استافیلوکوکوس اورئوس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | بازدارندگی تخم ریزی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 6 | تیدیازورون | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | جغرافیای گیاهی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 5 | خرگوش | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | رز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 6 | زیره سبز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | عصاره الکلی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 5 | مازندران | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | نرگس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1388.0 | 4 | گلابی آسیایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.83 | 6 | بومادران | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.8 | 5 | Asteraceae | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.8 | 5 | تغییرات فصلی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.75 | 4 | تقطیر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.75 | 8 | جیبرلیک اسید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.75 | 4 | خاک | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.75 | 4 | مالچ | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.75 | 4 | کوروتیپ | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.67 | 6 | گونه جدید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.6 | 5 | اکالیپتوس | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.58 | 12 | بابونه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.5 | 4 | روغن سویا | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.44 | 9 | زعفران | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.38 | 8 | برگ | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.25 | 4 | تست فرمالین | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.25 | 4 | شاخه زایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.25 | 4 | قارچهای ناقص | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.22 | 9 | میخک | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.2 | 5 | آترواسکلروز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.2 | 20 | پیاز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.17 | 6 | کروماتوگرافی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.12 | 8 | خواب بذر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 5 | دیابت قندی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 4 | میکوفلور | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 4 | نیترات ردوکتاز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1387.0 | 7 | گندم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.8 | 5 | قند | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.8 | 5 | کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 12 | آویشن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | ریزوم | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.75 | 4 | نارنگی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.73 | 11 | رازیانه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.71 | 21 | گل محمدی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.64 | 14 | بذر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.6 | 5 | گلوکز | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.5 | 4 | بادرنجبویه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.5 | 6 | شکل زیستی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.43 | 7 | جوانه زنی بذر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.4 | 5 | شاخص بنیه بذر | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.25 | 4 | شاخصهای فیزیولوژیک رشد | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.25 | 4 | پولگون | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.14 | 7 | سیترونلول | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.09 | 78 | ایران | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.08 | 12 | زردآلو | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1386.0 | 4 | خراش دهی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.71 | 21 | روغن اسانسی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.44 | 9 | گندمیان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.4 | 5 | گل بریدنی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.29 | 14 | لیمونن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.25 | 4 | گل گاوزبان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.22 | 9 | آلفا- پینن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.2 | 10 | اکولوژی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.2 | 5 | زیره سیاه | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.17 | 6 | گزارش جدید | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.0 | 4 | اتفن | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1385.0 | 4 | ریزافزایی | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1384.93 | 14 | تقطیر با آب | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1384.75 | 4 | کرمان | |
| Q3 | ![]()  | 
                                        1384.67 | 6 | گیاهان اسانس دار | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.57 | 23 | قارچ | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.55 | 11 | فلور | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.5 | 8 | استان هرمزگان | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.2 | 5 | نعناع فلفلی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1384.0 | 6 | گوناگونی ژنتیکی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.75 | 4 | ترکیبهای اسانس | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.75 | 4 | مریم گلی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.67 | 6 | سابینن | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.4 | 5 | خفتگی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.4 | 5 | نفتالن استیک اسید | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.25 | 4 | ریز افزایی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.2 | 5 | پیپریتون | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1383.12 | 8 | گیلان | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.8 | 5 | بتا- کاریوفیلن | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.67 | 6 | ترکیبهای شیمیایی اسانس | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.33 | 6 | Agaricales | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.11 | 9 | ترکیبهای شیمیایی | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.0 | 4 | اوکالیپتوس | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1382.0 | 4 | بهره برداری | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1381.57 | 7 | زنگ | |
| Q4 | ![]()  | 
                                        1380.25 | 4 | ۱ و ۸- سینئول | 




